8 juni informatiebijeenkomst ‘Prettig Ouder worden in Rijnwoude’

 

Informatiebijeenkomst over armoede donderdag 8 juni
van 14.00 – 16.00 uur in de Ridderhof in Koudekerk aan den Rijn

Beste ambassadeur van POR

Jij komt bij mensen “achter de voordeur”, daarom is bovenstaande bijeenkomst voor jou belangrijk. Ongetwijfeld kom je in contact met mensen die (steeds) meer te maken hebben met “armoede”.

De afgelopen periode hebben we te maken gehad met de energiecrisis en met de armoedecrisis. Mensen krijgen schulden, kunnen hun boodschappen niet meer betalen, etc.

Gelukkig zijn er een groot aantal organisaties in Alphen aan den Rijn die iets kunnen betekenen voor deze mensen. Maar wie zijn deze organisaties en wat kunnen ze betekenen? En hoe komt de doelgroep in contact met deze organisaties? Gebleken is dat inwoners uit Rijnwoude (onze cliënten) onbekend zijn met deze organisaties.

Daarom komen deze organisaties naar Rijnwoude toe en organiseert de POR op donderdag 8 juni een informatiebijeenkomst over armoede. De bijeenkomst wordt gehouden in De Slotzaal van De Ridderhof, Arie Hogenespad 1 in Koudekerk aan den Rijn.

In ieder geval zullen de volgende organisaties uitleg komen geven:

  • Nieuw Alphenaren
  • Kledingbank
  • Voedselbank
  • De Binnenvest
  • Schuldmaatjes
  • Participe over de WMO

Door deze bijeenkomst bij te wonen krijg je veel kennis over lokale armoedebestrijding. Deze kennis kan je dan overdragen aan cliënten die met armoede te maken hebben.

We hopen een groot aantal collega’s deze middag te mogen ontmoeten.