Braderie en crowdfunding Rhijndael

Zaterdag 8 juni organiseerde locatie Rhijndael een gezellige braderie. Bewoners, familie en omwonenden konden op de markt terecht voor o.a. houtwerk, macramé, hakhoning, tassen, sjaaltjes, magneten en zelfs een massage. Ook het rad van avontuur was erg in trek, daar konden dan ook prachtige prijzen gewonnen worden.

In de ochtend was het nog wat bewolkt maar in de middag ging de zon heerlijk schijnen, wat het nóg gezelliger maakte. De opbrengst van de markt gaat naar de afdelingen die een uitje aan het plannen zijn èn wordt gebruikt voor de aanschaf van de Mr illi. Dat is een prachtige en laagdrempelige app voor bewoners waar muziek, films, beweegoefeningen, tochten door musea en attractieparken en nog veel meer op staat.

Rhijndael is een crowdfundingsactie gestart om voor zes tv’s (in de huiskamer van iedere afdeling) de aanschaf en de abonnementskosten te kunnen bekostigen. Het zou fantastisch zijn als we het streefbedrag gaan halen. Mocht u meer informatie willen, neem een kijkje op www.mrilli.nl en kijk zelf waarom wij zo enthousiast zijn. Mailen mag uiteraard ook naar de welzijnscoach van Rhijndael, Judith Kraan, via jkraan2@wijdezorg.com.
Mocht u ons willen helpen, kijk dan op https://illi-tv.nl/crowdfunding/rhijndael/