Cli‘ntenraad op bezoek bij Zorgboodschap en Eetgemak

Zorgboodschap is de organisatie die vanaf 2015 bij WIJdezorg alle locaties en woongroepen voorziet van de dagelijkse boodschappen en van de maaltijden. Eetgemak is het bedrijf dat de maaltijden bereidt en dagelijks aanlevert bij Zorgboodschap. Hoog tijd dus om eens een kijkje in hun ‘keukens’ te gaan nemen.

En woensdag 12 juli was het zover, 12 leden van de cliÔntenraden en 3 collega’s van WIJdezorg gingen op bezoek bij Zorgboodschap en Eetgemak.

Om half elf werd ieder bij Eetgemak in Katwijk aan Zee welkom geheten. Eerst kregen ze een presentatie over het ontstaan, de groei en verdere informatie van het bedrijf Eetgemak. En daarna werden ze verrast met een kleine proeverij uit Çeigen keukenÇ. Iedereen vond het heerlijk!

’s Middags ging de dag verder bij Zorgboodschap in Sassenheim. Ook daar werden ze van harte welkom geheten met een drankje en een hapje en vervolgens een presentatie over Zorgboodschap.

Daarna volgde een rondleiding door de twee verschillende panden van het bedrijf. In de ene grote hal staan alle ÇboodschappenÇ die niet gekoeld hoeven te worden. De andere grote hal is eigenlijk __n grote koelcel, waar dan ook alle gekoelde waren staan en ook nog een grote vriescel.
Er werd uitgebreid uitleg gegeven over het hele proces, van de binnenkomst van de spullen tot het moment dat het kratje voor de klant klaar is voor vervoer naar de locaties. Indrukwekkend!

Het was een gezellige maar zeker ook nuttige en leerzame dag!

img_2380.jpg

img_2374.jpg

img_2366.jpg

img_2361.jpg