Disclaimer

Disclaimer
Hoewel WIJdezorg de inhoud van de website met grote zorg samenstelt, kan het voorkomen dat u onvolledige of onjuiste informatie aantreft. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Links
Mochten er op de website van WIJdezorg externe links staan die niet onder het domein van WIJdezorg vallen betekent dit dat WIJdezorg op de inhoud van deze pagina’s geen invloed heeft. Wij aanvaarden daarom geen aansprakelijkheid voor de op deze sites aangeboden informatie.

Veiligheid en privacy
De door u verstrekte gegevens zijn veilig bij WIJdezorg. Alleen voor het beantwoorden van uw vraag of verzoek zal WIJdezorg uw gegevens gebruiken. WIJdezorg kijkt wel naar algemene gegevens die iets zeggen over het gebruik van de internetsite. Daarbij gaat het om:
•    Aantal bezoekers
•    Duur van bezoek
•    Belangstelling voor bepaalde pagina’s
•    Piekuren
•    Browsertype van de bezoeker

Deze gegevens worden gegenereerd met Google Analytics en worden gebruikt om de website van WIJdezorg te optimaliseren.
Op de site van WIJdezorg kunnen weblinks staan naar andere sites. Hoewel deze sites met zorg zijn geselecteerd, draagt WIJdezorg geen verantwoordelijkheid met betrekking tot de omgang van uw gegevens door die websites (organisaties).

Herzien van informatie
WIJdezorg behoudt zich het recht voor om de inhoud van de website en de tekst van deze verklaring op elk gewenst moment te wijzigen.

Gebruik content
U mag de inhoud in en van deze website niet kopiëren en/of veranderen zonder voorafgaande toestemming van de afdeling communicatie van WIJdezorg.
Dat geldt met nadruk ook voor de gebruikte foto’s.