Donderdag 9 maart Alzheimer Café Leiden

Financiën en rechtsbescherming

Financiën en rechtsbescherming zijn belangrijk bij dementie. Voor je wilsonbekwaam bent, wil je al je wensen samen met de nabestaanden vastgelegd hebben. Wat kan je regelen, wie kan je daarbij helpen en bij wie moet je dan zijn? Wat is het verschil tussen een levenstestament en een gewoon testament? In het Alzheimer Café op donderdag 9 maart wordt Astrid Blankendaal, een notaris van Verhees Notarissen, geïnterviewd over o.a. volmacht, mentorschap en bewindvoering. Er is volop gelegenheid tot vragen stellen.

Deze avond verzorgt Calamity Jazz de muziek. Calamity Jazz is een Leids Jazzkwartet met een lange staat van dienst. Jan Vereecke (gitaar), Arnon Ron (sax) en Michiel Blok (bas) zijn vanaf de oerknal betrokken bij het ensemble. Zangeres Gökçen Aslan geeft op prachtige wijze invulling aan het repertoire. Daarop staan vooral Jazz Standards van de jaren ’20 tot ’60.

Het Alzheimer Café Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest is een ontmoetingsplaats, waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over dementie en de gevolgen ervan bespreekbaar maken.

De “kroegbazen” Mandy Visser en Marijke Kleijn heten u op donderdag 9 maart van harte welkom in SBO De Vlieger, Boerhaavelaan 298, 2334 EZ te Leiden.  De zaal is open om 19:00u, het programma start om 19:30u.

Het volledige jaarprogramma is te vinden op de website van het Alzheimer Café Leiden e.o. 
Veel informatie is te vinden op dementie.nl