Een ‘HARTE-WENS’ voor de bewoners van locatie Nieuwkoop

In september 2016 is er een Fancy Fair georganiseerd in Kaleidoskoop voor locatie Nieuwkoop. De opbrengst was bestemd voor het project ‘HARTE-WENS’.

Project ‘HARTE-WENS’ houdt in dat elke bewoner, m_t begeleiding, een uitstapje naar keuze kan gaan maken, wat bekostigd wordt vanuit het project. De uitstapjes kunnen variÔren van bijv. een show van Tineke Schouten, gezellig uit eten of een dagje naar de Keukenhof. Voorafgaand aan de uitvoering van de ‘HARTE-WENS’ worden de bewoners ge¥nformeerd d.m.v. het zogeheten ‘HARTE-WENS DOOSJE’. Hierin zit wat lekkers voor onderweg en alle informatie over het uitstapje.

Maandag 13 maart gingen de eerste ‘HARTE-WENS’ in vervulling!
Een aantal bewoners zijn naar de show ‘T-Splitsing’ van Tineke Schouten geweest in het Circustheater van Scheveningen. Een andere bewoner beleefde een ‘mooie pot voetbal’ bij de wedstrijd van Jong Ajax tegen Volendam in het stadion van Amsterdam.
Donderdag 16 maart hebben een paar bewoners een heerlijke lunch genuttigd bij ‘Het Vliegend Paard’. Wat hebben deze bewoners genoten van hun ‘HARTE-WENS’!

De komende periode staan de volgende ‘HARTE-WENSEN’ nog op de planning:
– de show ‘Believe’ – Holiday on Ice in de Jaarbeurs van Utrecht
– dagje Keukenhof – Madurodam _ Dierenpark Blijdorp
– gezellig uit eten bij restaurant ‘Eet-ze’ in Aalsmeer
– High Tea bij de Sfeerstal in Nieuwveen en in het restaurant van Kaleidoskoop, maar ook een optreden in het restaurant en de woongroepen.
Het vervoer van de uitstapjes wordt verzorgd door Taxi van der Laan. De ‘Vrienden van Aar en Amstel’ heeft aangegeven dat zij deze vervoerskosten op zich nemen en daar zijn wij blij mee!

Wij streven ernaar dat alle ‘HARTE-WENSEN’ eind september van dit jaar gerealiseerd zijn, zodat alle bewoners van locatie Nieuwkoop terug kunnen kijken op een fantastische ‘HARTE-WENS’.

Woensdag 27 september a.s. is de volgende Fancy Fair in het restaurant van Kaleidoskoop in Nieuwkoop met als doel: Iets voor onze bewoners! Noteer de datum alvast in je agenda!