Eigentijdse theatervoorstelling voor senioren op 29 oktober

Stichting JCI (Junior Chamber International) organiseert zaterdag 29 oktober een voorstelling, speciaal voor senioren. De voorstelling is gratis en wordt mogelijk gemaakt door particulieren en zakelijke sponsoren. De zaal gaat om 14u open, de voorstelling begint om 14.30u en duurt ca. 1 uur.

De ‘goeie ouwe tijd’ herleeft in dit theater. Een korte impressie van de voorstelling:

Wees welkom in de oude Hollandse keuken, waar de keukenkast gevuld is met lekkernijen: stroopsoldaatjes, ulevellen, kaakjes van Verkade, Kwatta-repen en Buisman voor de koffie. 

In deze keuken pruttelt de koffie op het fornuis en staat de borrel koud. Neemt u met ons plaats ‘Aan de Keukentafel’ en geniet van de ‘liedjes van toen’, want aan deze tafel wordt muziek geserveerd.

Een belangrijk onderdeel in de voorstelling is een quiz met vragen over die “goeie oude tijd”, waarbij de winnaar een fantastische prijs wint!

Intussen kletsen we bij over die goeie ouwe tijd. Over grappige nieuwsfeiten uit de krant van vroeger, over de bekende gezelschapsspelen en over de leukste radio- en televisieprogramma’s.

Komt u gerust achterom, de deur is los! Pak een stoel en schuif gezellig aan, we pellen pinda’s en spelen ganzenbord. 

Gaat u zitten, u bevindt zich bij Theatergroep Mooi Weer in goed gezelschap met Herr Heinzelman, Dorus, en ‘de’ Makelaar van Schagen. Bij de koffie wordt muziek geserveerd van o.a. Willy Derby, De Ramblers, Conny Stuart, Wim Sonneveld, Max Tak, Ramses Shaffy en Jasperina de Jong.

Aanmelden kan via slootweg.ilse@gmail.com