Eindejaarsfeest Jacobus 2018

Om het jaar 2018 goed en gezellig af te sluiten met elkaar, was er bedacht dat het leuk zou zijn om dit te doen met een swingend optreden. En wie kunnen dat beter dan Ronnie Tober en Willeke D’estell!

De zaal zat vol, de oliebollen en appelflappen werden rondgebracht en het optreden kon beginnen. Willeke begon het optreden met verschillende prachtige liedjes van Willeke Alberti, Vera Lynn, Imca Marina en Teddy Scholten.
Na de pauze kwam Ronnie Tober binnen. Hij zong liedjes van Ramses Shaffy, Snip en Snap revue, het liedje ‘Rozen naar Sandra’ en ‘Iedere avond’.
Tussen het optreden door vertelde hij over verschillende momenten die hij had meegemaakt in zijn leven. Zoals dat hij is geboren in Bussum, maar het gezin emigreerde toen hij drie jaar oud was naar de Verenigde Staten. Ronnie Tober vertelde dat hij voor senator John F. Kennedy en Nixon gezongen had. Na een half uur alleen te hebben gezongen ging hij samen met Willeke verder. De liedjes ‘Naar de kermis’ en ‘Speel nog een liedje orgelman’ konden natuurlijk niet ontbreken.

Het was een geslaagd optreden, er werd lekker mee gedeind, gezongen en geklapt. Iedereen bedankt voor deze gezellige middag, wij vonden het fantastisch.

Voor iedereen al het goeds voor 2019, dat we maar weer veel mooie optredens en uitstapjes mogen hebben.

Team Welzijn!