Eten en drinken

Gastvrijheid, genieten en lekker eten en drinken staan bij WIJdezorg hoog in het vaandel. Onder de naam Eten & Drinken bieden onze locaties alles wat daarvoor nodig is. Bewoners, familieleden, vrienden, medewerkers, wijkbewoners – iedereen kan dagelijks genieten van wat Eten & Drinken in huis heeft!

Een gezellig restaurant
Alle locaties van WIJdezorg beschikken over een gezellig restaurant. De koffie is klaar en we hebben er altijd wel iets lekkers bij. Natuurlijk kunt u overdag ook van de kleine kaart bestellen!

Feestjes en bijeenkomsten
Als er iets te vieren valt, bent u bij Eten & Drinken aan het goede adres. Koude buffetten, warme buffetten of een aangeklede borrel, we verzorgen het graag en goed! En wat dacht u van een gezellige high tea of een high wine met familie en vrienden? Ook voor andere bijeenkomsten, zoals vergaderingen en condoleances, bent u bij ons aan het juiste adres. Informeer naar onze mogelijkheden, het team Eten & Drinken denkt graag met u mee!

Specialiteiten
Onze keuken is gespecialiseerd in het organiseren van themadiners. Van aspergeproeverij tot mosselavond, van Aziatisch buffet tot een oer-Hollands menu, we maken het allemaal!
Actuele informatie vindt u op de activiteitenkalender van de betrokken WIJdezorg locatie.

Barbecue/Gourmet/Fondue
De buurtbarbecue is inmiddels niet meer weg te denken bij de locaties van WIJdezorg. En wat dacht u van een gezellige gourmet- of fondue-maaltijd? We nodigen u graag uit!