WIJdezorg Extra

WIJdezorg Extra

Via WIJdezorg Extra biedt WIJdezorg aanvullende particuliere diensten aan. Wij werken hiervoor samen met een extern bureau. Deze diensten zijn beschikbaar voor cliënten in de zorglocaties, cliënten die thuis wonen én de inwoners van de Rijnstreek.

Wat is er allemaal mogelijk

Binnen de drie categorieën thuisgemak, ontspanning en persoonlijk vervoer en begeleiding zijn er legio mogelijkheden voor maatwerk:

– medewerkers helpen bijvoorbeeld met de administratie
– ze komen lekker koken
– ze vergezellen klanten naar het ziekenhuis, de tandarts of de kapper
– ze gaan gezellig mee winkelen, naar de markt of naar het tuincentrum
– of ze gaan samen met klanten op bezoek bij familie die ver weg woont.
Ook de slaap- en waakdienst behoort tot de mogelijkheden.

Niet alleen voor cliënten

Ook voor mantelzorgers, familie en vrienden kunnen de gemaksdiensten van WIJdezorg Extra een belangrijke aanvulling betekenen, bijvoorbeeld tijdens vakanties. De kosten voor de diensten worden per uur en per factuur in rekening gebracht.

Informatie

Informatie is te verkrijgen bij de zorglocatie of Zorgbemiddeling via zorgbemiddeling@wijdezorg.com of 088-209 1000.

Klantenkaart

Ontspanning en activiteiten bij WIJdezorg via de klantenkaart. WIJdezorg heeft zeven zorglocaties in de Rijnstreek. Onze locaties beschikken over gastvrije restaurants of ontmoetingsruimtes, waar we allerlei gezellige en aantrekkelijke activiteiten organiseren. Met de klantenkaart van WIJdezorg kunt u altijd bij ons binnenlopen voor gratis koffie en thee en deelnemen aan reguliere activiteiten zoals kaarten en film. De kosten van de klantenkaart vindt u onze prijslijst.