WIJdezorg Extra

Voor de diensten van WIJdezorg Extra wordt er samengewerkt met de organisatie Jeeves.

Thuisgemak

De medewerker van Jeeves neemt u alledaagse bezigheden uit handen en zorgt zo voor een stukje extra comfort in huis. U houdt meer tijd over voor leuke dingen en u kunt bovendien gemakkelijker zelfstandig blijven wonen, of meer genieten van uw verblijf in uw appartement bij WIJdezorg. U kunt ons per uur inschakelen of u kunt kiezen voor een pakket met een vast aantal uren. Onze medewerker komt dan op een vaste tijd bij u langs om u te helpen met huishoudelijk werk.

Gastvrijheid in het restaurant van WIJdezorg
Onze locaties beschikken over gastvrije restaurants, waar u tegen een aantrekkelijk tarief kunt eten.

Persoonlijk vervoer en begeleiding

Of u nu slecht ter been bent of graag wat extra luxe wilt, met de medewerkers van Jeeves kunt u moeiteloos naar al uw afspraken toe. Onze medewerker brengt u comfortabel naar uw bestemming, zonder de ergernissen en ongemakken van het openbaar vervoer en zorgvervoer. Dit kan in uw eigen auto, maar ook in een door ons verzorgd vervoermiddel. Zo rijden onze medewerkers u bijvoorbeeld naar het ziekenhuis, begeleiden ze u tijdens de afspraak en brengen ze u weer thuis.

Ontspanning

De medewerker van Jeeves helpt u om op een eenvoudige manier leuke dingen in uw leven te brengen. Gezelschap en plezier staan voorop. En natuurlijk zijn uw persoonlijke wensen daarbij het uitgangspunt. Samen met onze medewerker een bezoek brengen aan de bioscoop of even lekker uitwaaien aan het strand? Een geheel verzorgd dagje uit? Wij kunnen alles tot in de puntjes verzorgen.

Klantenkaart

Ontspanning en activiteiten bij WIJdezorg via klantenkaart. WIJdezorg heeft zeven zorglocaties in de Rijnstreek. Onze locaties beschikken over gastvrije restaurants of ontmoetingsruimtes, waar we allerlei gezellige en aantrekkelijke activiteiten organiseren. Met de klantenkaart van WIJdezorg kunt u altijd bij ons binnenlopen voor gratis koffie en thee en deelnemen aan reguliere activiteiten zoals kaarten en film. De kosten van de klantenkaart vindt u in onze prijslijst.