Gezondheidsbeurs in Kaleidoskoop

KOM JE REGULIER NIET VERDER MET JE GEZONDHEIDSKLACHTEN?

BEZOEK DAN DE GEZONDHEIDSBEURS
zaterdag 6 mei in Kaleidoskoop Nieuwkoop

De Gezondheidsbeurs heeft als doel om alle Nieuwkopers op een interactieve manier te informeren over een breed aanbod aan diensten en producten op het gebied van gezondheid en zorg.

Op deze beurs staan 21 standhouders, waaronder ook WIJdezorg, die u graag informeren over hun specifieke behandelingen, adviezen, verzorgingsproducten en nog veel meer. Tijdens deze Gezondheidsbeurs zijn er lezingen tussen 12.00u en 15.00u over diverse onderwerpen hoe gezond te leven en te blijven.

Tussen 15.00u en 16.00u wordt er een klankschalen concert gegeven door Henk van ’t Hoff. Met een klankschalen concert kunt u genieten van alle tonen en boventonen van de schalen. Deze kunnen op diverse wijzen bespeeld worden zodat een klankpalet van tonen zich in de ruimte kan verspreiden. Henk neemt u mee op een muzikale reis waarbij u kunt ervaren wat tonen en trillingen doen met uw lichaam en geest. Een diepe ontspanning is het gevolg. ?Het is aan te raden om ?gemakkelijke kleding te dragen en een matje, kussen en of deken mee te nemen.

De beurs is geopend van 11:00u tot 16:00u en de toegang is gratis.

gezondheidsbeurs_nieuwkoop_1.png