Maandag 26 september Alzheimercaf_ in Kaag en Braassem

Alzheimercaf_ in Nieuwkoop en Kaag en Braassem

Op maandag 26 september wordt er in Kaag en Braassem weer een Alzheimercaf_ georganiseerd!

Iedereen vergeet wel eens iets, maar bij mensen met dementie verdwijnt informatie langzaam maar zeker helemaal uit het geheugen. Namen van bekenden worden vergeten en in een later stadium kan het zijn dat familieleden niet meer herkend worden. Mensen met dementie kunnen verdwalen in een bekende omgeving en vergeten dingen die ze in de loop van het leven hebben geleerd, bijvoorbeeld hoe je een boterham moet smeren.

Het Alzheimercaf_ is voor mensen met dementie en hun geliefde, om in een ongedwongen sfeer lotgenoten te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Naast een ontmoetingsmoment is het Alzheimercaf_ ook een moment om ge¥nformeerd te worden over dementie. Het Alzheimercaf_ heeft daarom elke keer een ander thema.

Het thema van het Alzheimercaf_ op maandag 26 september is: ‘Hoe herkent u dementie?’. Een huisarts vertelt deze avond over de eerste tekenen, verschijnselen, kenmerken en signalen van dementie.

Aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis.
Tijd: 19.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Locatie: Woudsoord, Weteringpad 3, Woubrugge

Mocht u op maandag 26 september verhinderd zijn dan kunt u ook op maandag 24 oktober ook naar het Alzheimercaf_ van Nieuwkoop.

Tijd: 19.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Locatie: Kaleidoskoop, Verbinding 2, Nieuwkoop

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het Alzheimercaf_ in Kaag en Braassem kunt u contact opnemen via:
E-mail: zhollandnoord@alzheimer-nederland.nl
Telefoon: 088-2091000 (contactpersoon voor Kaag en Braassem, Sonja van Goozen)

Het Alzheimer Caf_ wordt georganiseerd door: Alzheimer Nederland, De Driemaster, Stiwo De Spil, Gemeente Nieuwkoop, Activite, Buurtzorg, WIJdezorg.