Mevrouw Rietdijk winnares speciale bingo

Mevrouw Rietdijk winnares speciale bingo

Tijdens de vakantieweek in zorgcentrum Woudsoord, werd er een speciale bingo gehouden. De bewoners, deelnemers die meededen aan deze bingo konden bijzondere prijzen winnen die collega’s zelf konden bedenken. Zo kon er, een ijsje eten, een middag op de boot, zelfgemaakte bonbons, gebakjes, een gezichtsbehandeling etc. gewonnen worden. Onze locatiemanager Anton had als prijs bedacht een rondje op de duofiets fietsen en daarna gezellig lunchen bij ‘Disgenoten’ in Woubrugge. Mevrouw Rietdijk was de gelukkige winnares!

Woensdag 8 augustus was het zover. Mevrouw Rietdijk had er zin in, fijn een middagje uit.

Omdat de duofiets voor mevrouw Rietdijk wat moeilijk was, zijn we gaan wandelen. Na een wandeling langs het water, over de brug, arriveerden we in het restaurant Disgenoten voor de lunch, ook met de schoondochter van mevrouw Rietdijk. Het restaurant is gelegen aan het water en heeft een mooi uitzicht op de brug. Onze tafel keek uit op de brug en dit maakte veel herinneringen los bij mevrouw Rietdijk. De brug ging vele malen open vanwege de zomerdrukte op het water. Dit zorgde voor leuk kijkplezier en mevrouw Rietdijk genoot zichtbaar van alles.

Met de lunchkaart in de hand werd het moeilijk kiezen. ‘Wat een lekkere dingen allemaal’.

Wat nu te kiezen? Met een glas rode wijn en als lunch tonijn was mevrouw Rietdijk zeer content. ‘Wat een feest!’. Wij genoten op onze beurt weer van mevrouw Rietdijk. Nog koffie met een gebakje na afloop maakte deze bijzondere lunch geheel compleet. Hoewel het kiezen van zo’n gebakje niet makkelijk was. Mevrouw Rietdijk wilde ze allen kiezen, maar ‘dat is wel een beetje veel’. Dan toch maar het lekkerste gebakje nemen en delen met schoondochter Wil. Er werd over van alles gesproken en besproken, en natuurlijk gesmuld! De sfeer was gezellig en het eten heerlijk.

Na de lunch weer op weg naar zorgcentrum Woudsoord, over de brug en langs het water. Dit keer was Anton degene die de rolstoel met mevrouw Rietdijk duwde. Omdat het dreigde te gaan regenen, werd er een speciale parasol bevestigd aan de rolstoel. Dit leidde tot hilariteit en zo werd er op de terugweg flink wat gelachen. De lunch was zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar. Mevrouw Rietdijk vertelde nog dagen later hoe fijn ze het gevonden had!