Nieuwe voedingsleverancier Huuskes van start in Rhijndael

Sinds 1 oktober jl. is Rhijndael de locatie waar we de voorbereidingen treffen om een overstap te maken van voedingsleverancier per 1 december 2019 voor WIJdezorg.

Rhijndael werkt vanaf 1 oktober zowel op de woongroepen als in het restaurant met Huuskes. Zoals verwacht waren er kleine verschillen, moesten we eerst even zoeken hoe en/of wat en waar besteld kan worden. Maar al snel was het duidelijk, de leveringen lopen volgens wens, de bestellingen zijn (bijna) altijd compleet.
De collega’s op de woongroepen en in het restaurant zijn tevreden. Het is wel even ontdekken welk product het beste past bij onze doelgroep, maar met ondersteuning van Huuskes lukt dit goed.

Afgelopen dinsdagochtend 22 oktober hebben we nog eens het regenereerproces gevolgd. De medewerkers waren enthousiast en staan open voor verfijning. De specialist van Huuskes heeft het proces ook gevolgd en hier en daar wat tips en verfijningen gegeven, die collega Patricia direct opvolgde.
Het was voor iedereen een leerzame ochtend, ik zelf (Willem van Kuyk, manager wonen) heb met name genoten van het enthousiasme en de inzet van het team.

Dames, bedankt voor jullie inzet en openheid!