Onderzoek naar bewegingsactiviteiten 55-plussers in Kaag en Braassem

Fitness, dansen, hardlopen of liever iets minder intensieve activiteiten? Wat ziet u graag terug op het gebied van bewegen in de gemeente Kaag en Braassem? De Driemaster houdt een onderzoek naar bewegingsactiviteiten in Kaag en Braassem voor 55-plussers. In dat onderzoek brengt de Driemaster de wensen en behoeften van inwoners in kaart. Bent u 55 jaar of ouder en woonachtig in de gemeente Kaag en Braassem? Dan kunt u uw stem laten horen door op onderstaande link te klikken en de enqute over bewegingsactiviteiten in Kaag en Braassem voor 55-plussers in te vullen. Tevens kunt u een maand gratis sporten bij In Balance winnen als u de enqute invult.

De Driemaster
Dit onderzoek wordt uitgevoerd door student Sportmanagement Richard Bakker in opdracht van de Driemaster. Richard Bakker komt uit Hoogmade en studeert dit jaar af met een onderzoek naar bewegingsactiviteiten in de gemeente. Hij dit doet in samenwerking met De Driemaster. Deze organisatie bestaat uit een samenwerkingsverband tussen WIJdezorg, Kwadraad en Participe. De Driemaster levert voorzieningen op het gebied van welzijn, hulpverlening en zorg in de gemeente Kaag en Braassem. Op deze manier wijst de Driemaster de inwoners van Kaag en Braassem de weg naar alles wat met welzijn, hulpverlening en zorg te maken heeft. Meer informatie over de Driemaster kunt u vinden op www.dedriemaster.nu

Enqute
De enqute bestaat uit zeventien vragen en neemt hoogstens vijf minuten van uw tijd in beslag. Onder alle respondenten wordt 5x __n maand gratis sporten bij In Balance in Roelofarendsveen verloot. De enqute wordt geheel anoniem verwerkt. U kunt de enqute invullen door op onderstaande link te klikken. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Link naar de Enqute: http://www.thesistools.com/web/?id=398397