Rolstoel 3-daagse Jacobus

In de week van 19 juni werd vanuit zorglocatie Jacobus de rolstoel 3-daagse gelopen. Meer dan dertig bewoners liepen mee. Ook van buitenaf was er een groep van dertig enthousiaste bewoners die graag meeliepen, dus maar liefst zestig deelnemers dit jaar!

Omdat er zoveel aanvraag was, werd er voor het eerst in twee groepen gelopen. Drie dagen werd er door en om het dorp gewandeld. Elke tocht was rond de vijf kilometer. Er is veel veranderd in het dorp en daarom viel er veel nieuws te zien, genoeg om te praten dus 😊.

Na de tocht op de laatste dag was er als afsluiting van dit evenement nog een optreden van de Ringvaart zangers, uiteraard verzorgd met een hapje en een drankje.

De medewerkers van Jacobus danken alle sponsors hartelijk voor alle bijdragen. Superfijn om te zien dat er zoveel mensen willen meewerken om deze groep mensen zo een superfijne week te bezorgen.

Een extra dank nog aan alle vrijwilligers die geholpen hebben. Zonder jullie kan dit evenement niet doorgaan. Namens alle deelnemers dank jullie wel!