Start Alzheimercafé Nieuwkoop en Kaag en Braassem

Maandag 30 mei eerste Alzheimercafé in Nieuwkoop
Vorig jaar organiseerden de gemeenten Nieuwkoop en Kaag en Braassem vier informatieavonden over dementie. Daar bleek veel behoefte aan! Daarom wordt erin Nieuwkoop en Kaag en Braassem gezamenlijk met een Alzheimer café gestart, een vast ontmoetingsmoment voor mensen met dementie, mantelzorgers en familieleden.

Tijdens het Alzheimercafé kunnen mensen in een ongedwongen sfeer lotgenoten ontmoeten en nieuwe contacten leggen. Naast ontmoeting wordt je in het Alzheimercafé ook ge•nformeerd over dementie. Het Alzheimercafé heeft daarom elke keer een ander thema.

Het eerste Alzheimercafé heeft als thema: “De diagnose dementie is gesteld en wat nu?”. Gedurende het proces van dementie zijn er mogelijkheden om zorg en ondersteuning te ontvangen. Wat zijn de mogelijkheden? Op deze vraag krijgt u tijdens het Alzheimercafé antwoord.

Datum: maandag 30 mei
Tijd: 19.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.
Locatie: Parola, Langeraarseweg 37, 2461 CE Langeraar

Kunt u niet op 30 mei? Dan kunt u ook maandag 27 juni naar de bijeenkomst in de gemeente Kaag en Braassem. Hetzelfde thema “De diagnose dementie is gesteld en wat nu?” staat dan op het programma.

Datum: maandag 27 juni
Tijd: 19.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.
Locatie: Drieluik, Kerkstraat 51c, 2355 AG Hoogmade

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over het Alzheimercafé in Nieuwkoop?
Neem dan contact op via: E-mail: zhollandnoord@alzheimer-nederland.nl
Telefoon: 088-2091000 (contactpersoon voor Nieuwkoop, Anja Heemskerk)