Twee wensen in vervulling voor De Aarhoeve

De Lionsclub Nieuwkoop organiseerde afgelopen kerst voor de derde keer de Wensboomactie, speciaal voor inwoners van Nieuwkoop die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken tijdens deze dagen. Een verlichte kerstboom sierde het Reghthuysplein. In korte tijd waren ruim dertig wensen ingediend. WIJdezorg locatie Aarhoeve had twee wensen ingezonden en beide wensen zijn in vervulling gegaan:

Ieder jaar organiseert de Aarhoeve de rolstoelvierdaagse. Tot afgelopen jaar was dit in Langeraar, echter vanwege de verhuizing van de zorglocatie naar Nieuwkoop zal ook de rolstoelvierdaagse meeverhuizen. Om het ook dit jaar weer tot een succesvol evenement te maken had het team van locatie Aarhoeve de wens ingediend voor een speciale attractie voor onderweg of een muzikale noot tijdens de tussenstop of bij ontvangst op de laatste dag. De Lionsclub is op deze wens ingegaan op grond van maatschappelijke integratie.

De tweede wens die was ingediend is een moestuintje bij de Aarhoeve, speciaal bestemd en ingericht voor de bewoners. Lionsclub Nieuwkoop oordeelde positief: ‘Wegens de verhuizing en ter compensatie van de gewijzigde omstandigheden in de leefomgeving’.

kerstwensen in vervulling 2012