Valentijnsdag gevierd in Driehof

De dag van de liefde mocht niet zo zomaar voorbijgaan vonden de dames van het avondrestaurant van Driehof. Een ding stond vast, onze bewoners moesten de avond van hun leven krijgen.

Onder het motto “Proef de liefde” werd het diner zorgvuldig samengesteld. Met een viergangendiner als resultaat. Onze bewoners en ook gasten van buitenaf konden zich opgeven om deze avond in ons restaurant te beleven. De reserveringen volgden in sneltrein vaart en binnen een mum van tijd zaten wij vol!

Dinsdag 14 februari naderde en in Driehof werd al druk gespeculeerd over deze dag. Het restaurant moest deze dag ook nog voor bepaalde tijd dicht, want in de ochtend werden we voorzien van nieuw meubilair. Dubbel feest!
Het restaurant werd omgebouwd in de meest romantische setting. De gouden loper werd uitgerold. Ondertussen hadden de gasten zich al verzameld in de hal. Het was een gezellige drukte. En iedereen wachtte vol spanning af. Op de klanken van het legendarische nummer van de Beatles “Al you need is love” konden de eerste gasten het restaurant betreden. Onder de eerste ooh’s en aah’s keken ze hun ogen uit. Nadat iedereen naar hun tafel was begeleid kon het Valentijnsdiner beginnen.
Het heerlijke menu, de intieme sfeer en alle entourage eromheen maakte het een zeer geslaagde avond. Met een groot applaus van alle gasten en complimenten voor de bediening (Miranda en Petra) en de keuken (Anne en Trees) eindigde de voortreffelijke avond.
Niemand ging met lege handen naar huis. Het was immers Valentijnsdag, de dag van de liefde of van wees lief voor elkaar. Bij de uitgang kregen alle gasten nog een mooi verpakte Gerbera mee. Tevreden gingen alle gasten naar huis.

De medewerkers van het restaurant kunnen terugzien op een heel geslaagde avond.
Stiekem al speculerend over de eventuele volgende thema-avond😉, misschien tot dan?