Verwenweek Jacobus 17 t/m 22 mei 2015

In de week van 17 tot 22 mei is er weer een verwenweek georganiseerd, dankzij ‘De Vrienden Van Jacobus’.

Het begon op zondag gezellig met DeArccordeonFanfare ( DAF) en er werd lekker meegezongen en geklapt, o.a. met de Amsterdamse meezing ‘Het kleine caf_ aan de haven’.

Op maandag was er voor de bewoners en het personeel koffie en thee met een lekkere petitfour.
Dinsdagochtend was er een beauty-ochtend en die is goed bezocht.
beauty_ochtend_19_mei_2015.jpg
Dinsdagmiddag was er een tulpenbingo.
Met dank aan 2 gulle tuinders in de Veen, die 95 bossen tulpen beschikbaar hadden gesteld. Hierdoor was er voor elke bingoronde een bosje tulpen. En wie die middag niets had gewonnen ging hierdoor ook met een bosje tulpen naar huis. Voor de bewoners die niet bij de bingo aanwezig waren, was er ook nog een bosje tulpen en zelfs de 2 huiskamers en de zaal konden worden voorzien.
tulpen_bingo_19_mei_2015_1.jpgtulpenbingo_19_mei.jpg

Op woensdagmiddag was er een High Tea en kon er lekker worden gesnoept van cakejes, chocolade-stokbroodjes en noem maar op. Het ging erin als koek en chocolade. De zaal zat gezellig vol.
high_tea_20_mei_i.jpg
Op donderdag was er ‘snekke voor de lekke bekke’ met een borreltje erbij. Er was patat, mini-frikandel, kaassouffl_ en bitterballen, wat wil je nog meer.

Vrijdag als klap op de vuurpijl de afsluiting met entertainer Hans Vesterink, die helemaal uit de buurt van Arnhem naar Jacobus kwam. Eerst een kopje koffie of thee met lekkere koeken. Onderwijl zong Hans gezellige meezingers en speelde accordeon, trombone _n gitaar. Na afloop nog een drankje en een hapje en kon er terug gekeken worden op een gezellige feestweek.
muziekmiddag_22_mei_2015_1.jpgmuziekmiddag_22_mei_2015_2.jpg
Bedankt ‘Vrienden van Jacobus’!