Vrijwillig werken

Vrijwilligers dragen hun steentje bij aan de zorg van WIJdezorg!

WIJdezorg biedt ouderen die thuis wonen of in een van haar zorglocaties verblijven een uitgebreid aanbod op het gebied van zorg en servicediensten. Op die manier willen wij ouderen in staat stellen om te wonen en te leven zoals zij dat wensen. Zowel onze medewerkers als onze vrijwilligers spelen daarbij een belangrijke rol.

dsc_3629.jpgWilt u als vrijwilliger aan de slag?

Bij WIJdezorg kunt u zich eerst rustig oriënteren op de mogelijkheden die WIJdezorg u te bieden heeft, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u vragen? Neem dan contact op met een van de zorglocaties bij u in de buurt.Op dit moment zoeken de volgende locaties nog vrijwilligers:
Rhijndael in Koudekerk aan den Rijn: in het restaurant voor bijv. koffie schenken én bij activiteitenbegeleiding  voor bijv. het wandelen met PG bewoners (via Judith Kraan, activiteitenbegeleider).
Jacobus in Oude Wetering: in de huiskamer voor ondersteunen van de medewerkers bij diverse activiteiten of bij de maaltijden (via Mirella Heinen, activiteitenbegeleider).
Voor meer informatie of aanmelden bel 088-209 1000.