WIJdezorg op de SURPLUSbeurs Alphen!

Wat is de SURPLUSbeurs Alphen?

De SURPLUSbeurs is een regionale beurs voor de oudere levensgenieters.
De beurs is de opvolger van de Ouderenbeurs zoals deze rondom de Nationale Ouderendag de afgelopen jaren is georganiseerd.

‘Proef, zie, leer, doe en ervaar de beurs’ is de slagzin die exact weergeeft waar de SURPLUSbeurs voor staat.

Naast de uitgebreide informatie die door exposanten wordt verstrekt, worden er demonstraties en workshops gegeven. Er kan worden geprobeerd, geproefd, geluisterd, gekeken en er zijn activiteiten die aansluiten bij de interesses en belevingswereld van de oudere levensgenieter.

Er is voor iedereen wel wat te doen tijdens de SURPLUSbeurs.

Er zijn stands in de categorieÔn: Vakantie, Vrije Tijd, Wonen, Zorg & Welzijn. Elke categorie omvat verschillende deelnemers met eigen specialiteiten. Bovendien is er een modeshow en is er live muziek waar men vanaf het beursterras van kan genieten. Ook zijn er op het buitenterrein demonstraties.

Bij binnenkomst ontvangen bezoekers informatie met minimaal een plattegrond, informatie over de beurs, informatie van de exposanten en advertenties van exposanten.

De eerste editie van de SURPLUSbeurs in Alphen aan den Rijn wordt gehouden op zaterdag 10 oktober 2015 van 10.00 uur tot 16.00 uur in de bedrijfsruimte van het gebouw Swanendrift aan de Distributieweg 10.

Voor meer informatie: surplusbeurs.nl