Willeke Alberti in Jacobus

Het gonsde al weken door de gangen, maar vrijdagmiddag 27 januari was het dan eindelijk zo ver! Willeke Alberti kwam optreden in Jacobus. Natuurlijk is het geen normale dag, dus tussen de middag geen gewone warme maaltijd, maar een portie poffertjes. Daarna kon iedereen nog even een korte rustpauze nemen.

Bij binnenkomst werd men ontvangen met koffie of thee en een mini-tompouce met de afbeelding van Willeke Alberti. Daarna barstte het optreden los met bekende meezingers als: Ome Jan, Spiegelbeeld, Daar aan de waterkant, Carolientje en vele andere liedjes. Ook haalde Willeke herinneringen op uit haar eigen jeugd over muzikanten waar ze zelf mee gewerkt heeft, zoals bijvoorbeeld Jonny Jordaan en Lou Bandy. Een feest van herkenning voor de bewoners.

De sfeer zat er al snel in en er werd volop meegezongen, gedeind en zelfs een heuse polonaise met Willeke voorop. Willeke ging door het publiek en schonk veel persoonlijke aandacht aan de bezoekers.

Na afloop kon iedereen die dat wilde nog even met Willeke op de foto, dat was ongeveer de hele zaal. Zelfs het personeel wilde op de foto. Intussen zaten de bezoekers aan een drankje en een bitterbal. Echt een supergezellige middag!

Wij willen alle sponsoren, familieleden en ieder ander die een donatie gedaan heeft van harte bedanken, mede hierdoor is dit optreden mogelijk gemaakt.

foto_5.jpg img_2033.jpg foto_7.jpg foto_6.jpg