Aarhoeve in kerstsfeer
Vooraanzicht
Vooraanzicht
Hal
Hal II
Restaurant
WC-meisje
Restaurant

Zorglocatie Aarhoeve

Midden in Langeraar ligt de zorglocatie Aarhoeve. Het gebouw is prachtig, heeft een uitstraling die past in het mooie landelijke Langeraar. Het gebouw is omgeven door een mooie tuin waar men kan wandelen en/of op een bankje kan genieten van het uitzicht op het hertenkamp. Op de eerste verdieping zijn drie kleinschalige beschermde woongroepen voor ouderen met dementie, in elke woongroep wonen 10 bewoners. Zij hebben een gezamenlijke huiskamer en een eigen zit-slaapkamer. Er zijn 32 appartementen voor verzorgingshuisbewoners, deze hebben allen een zit- en een slaapkamer met een ruime douche en toiletruimte. De dakkapellen zijn eigentijds en hebben allen een zeer weids uitzicht. Het restaurant van Aarhoeve serveert dagelijks een lekkere maaltijd. Het biedt een perfecte plek om even neer te strijken voor een kopje koffie, een borreltje, een lunch, de warme maaltijd of gewoon om even een praatje te maken en de dorpspraatjes met elkaar te delen. Wekelijks worden tal van activiteiten georganiseerd, zoals een mannenochtend, kaartmiddagen, spelletjesmiddagen en een creatieve ochtend. Men kan ook deelnemen aan de dag- of groepsverzorging. Natuurlijk ontbreekt de chique kapsalon niet.

De locatie is intern verbonden met de drie seniorencomplexen, waar ouderen een appartement kunnen huren en/of kopen van de Stichting Novitas. Men is dan verzekerd (indien nodig) van de zorg- en dienstverlening van de medewerkers van de Aarhoeve. Voor informatie, bijvoorbeeld over het huren van een appartement, kunt u terecht bij Zorgbemiddeling via 088-209 1000 of via zorgbemiddeling@wijdezorg.com

Dit alles maakt Aarhoeve tot een gezellige ontmoetingsplaats voor inwoners van Langeraar en omgeving.

Idsc_9927_irene_keijzer.jpg
clustermanager Irene Keijzer

 “In de Aarhoeve heerst een gezellige en huiselijke sfeer. Daarom voel ik mij er ook thuis. Ik kan namelijk doen wat ik zelf graag wil. Ik neem graag deel aan de georganiseerde activiteiten. Een spelletje kaarten is altijd leuk. Ook de optredens van diverse zangkoren bezoek ik graag. Zingen maakt iedereen blij. De Aarhoeve ligt te midden van de plassen en de polder en je kunt hier fantastisch wandelen. Het loopje naar het centrum is goed te doen. Wonen in de Aarhoeve is voor mij thuis zijn."