AarhoeveNieuws

terug naar Aarhoeve

Aarhoeve Nieuws

Onwijs bedankt!

16 april 2020
Voor alle mooie initiatieven waarmee jullie onze bewoners, cliënten, mantelzorgers en de zorg een hart onder de riem steken. Blijf hier zeker mee doorgaan, want we zijn er nog niet... #samensterk Namens de regionale organisaties in de ouderenzorg - Marente, ActiVite, Libertas Leiden, Topaz, Groot Hoogwaak, R.K. Zorgcentrum Roomburgh, DSV l verzorgd leven, Verpleeghuis Leythenrode, Alrijne Ziekenhuis, Verpleeghuis Leythenrode en WIJdezorg.
Lees verder

Tijdschriften voor bewoners Aarhoeve

16 april 2020
Al een aantal weken krijgen we van een lieve buurvrouw een flinke stapel tijdschriften om uit te delen aan de bewoners van Aarhoeve. Hierbij wordt niet alleen aan de dames gedacht, maar ook aan de heren en de puzzelaars. Lieve buurvrouw, namens de bewoners van Aarhoeve: Hartelijk dank, we genieten er zo van!
Lees verder

Bloemenhulde voor Aarhoeve

14 april 2020
Vrijdag 10 april heeft burgemeester Robbert Jan van Duijn een bloemenhulde gebracht aan Aarhoeve om de bewoners en het personeel een hart onder de riem te steken gedurende deze moeilijke periode. I.v.m. de afspraken welke zijn gemaakt is er weinig ruchtbaarheid gegeven aan deze bloemenhulde. Vanuit de werkgroep Maatschappelijk Welzijn waren Ans Lek en Ineke van Weeren aanwezig, omdat de gemeente er veel waarde aan hechtte dat er ook een vertegenwoordiging van de Dorpsraad bij aanwezig zou zijn. Namens de bewoners en het personeel van Aarhoeve dank jullie wel!    
Lees verder

Grootletterboeken voor Aarhoeve

9 april 2020
Afgelopen woensdag 8 april werd een zwaar pakket bezorgd. Bibliotheek Ter Aar Rijn en Venen heeft een flink aantal grootletterboeken gedoneerd. De bibliotheekkast in Aarhoeve is goed aangevuld en hierdoor kunnen de bewoners, in deze barre tijd, in ieder geval ook een mooi boek lezen. Dank aan de medewerkers van de bibliotheek!
Lees verder

Aarhoeve krijgt bloemen van kwekers

30 maart 2020
Bossen bloemen, gekregen van de kwekers uit de omgeving. Daar zijn we reuze blij mee, we weten ook hoe zwaar zij het nu hebben in deze barre tijd. We wensen dan ook alle kwekers heel veel sterkte toe!
Lees verder

Verrassingsoptreden van zangeres Roselle en poffertjes voor Aarhoeve

27 maart 2020
Woensdag 25 maart stond zangeres Roos met een verrassingsoptreden in de tuin bij Aarhoeve. Uiteraard niet aangekondigd, want het is niet de bedoeling dat er publiek naar toe komt, het is echt alleen voor de bewoners en het personeel. Het was even feest voor de bewoners en bij feest horen ook poffertjes van Andre. De bewoners zaten op afstand in het restaurant en konden vandaaruit het optreden op het terras volgen. Voor het personeel was het ook even een beetje ontspanning in deze hectische tijd. Niet alleen in het restaurant en buiten, ook vanachter de ramen werd mee gefeest. De...
Lees verder

Tekening van Fleur voor bewoners

19 maart 2020
Er ontstaan allerlei mooie en lieve initiatieven om onze bewoners op creatieve manieren te laten weten dat er aan ze gedacht wordt. Zo werd woensdagmiddag in Aarhoeve deze mooie tekening door Fleur afgegeven, namens alle bewoners, dank je wel Fleur!
Lees verder

Informatie coronavirus, update 19 maart 2020

19 maart 2020
In onze huizen wonen mensen met een kwetsbare gezondheid. Daarom zien we ons genoodzaakt om steeds verdergaande maatregelen te treffen om te voorkomen dat het virus zich onder bewoners en medewerkers verspreidt. Met dit bericht willen wij u informeren over de maatregelen in het vervolg op de eerdere berichtgeving van 16 maart jl. Onderstaande maatregelen gelden tot en met 6 april 2020: Alle locaties zijn vanaf heden ook voor bezoek gesloten! Voor bewoners betekent dit dat zij geen bezoek kunnen ontvangen. Ook kunnen bewoners niet zelf de locatie verlaten of op stap met hun naasten. Wel is er bij iedere...
Lees verder

Informatie coronavirus, update 16 maart 2020

16 maart 2020
Het coronavirus roept bij veel mensen vragen op. WIJdezorg volgt het nieuws op de voet en volgt de adviezen van het RIVM en GGD. Dat betekent dat we vanaf vandaag 16 maart de volgende maatregelen nemen: Bewoners mogen de locatie niet verlaten, dit ter bescherming van de andere bewoners Vrijwilligers mogen onze locaties niet bezoeken Het bezoek aan de bewoners wordt beperkt tot 1 bezoeker per dag, waarbij geldt dat het bezoek geen verkoudheidsklachten en/of koorts heeft! Bij binnenkomst en vertrek wordt u geregistreerd door een gastvrouw of gastheer. U wordt verzocht uw handen te wassen. De dagbesteding en OCD...
Lees verder

Informatie Coronavirus, update 12 maart

13 maart 2020
Het coronavirus roept bij veel mensen vragen op. In dit bericht informeren we u over de stand van zaken en wat u zelf kunt doen. WIJdezorg volgt het nieuws op de voet en volgt de adviezen van het RIVM en GGD. Dat betekent dat we vanaf vandaag 12 maart tot in ieder geval 31 maart aanstaande aanvullende maatregelen nemen. In onze zorglocaties wonen kwetsbare bewoners. De locaties van WIJdezorg zijn open maar wij doen een beroep om bewoners alleen te bezoeken als dit echt noodzakelijk is. Bijeenkomsten en activiteiten met bezoekers van buitenaf worden afgezegd. (weekviering, modeshows, optredens, etc.) De...
Lees verder