Wijkverpleegkundige

img_0624.jpg

Mijn naam is Brigitte van Harten. Ik ben werkzaam voor WIJdezorg als wijkverpleegkundige in de gemeente Nieuwkoop. Binnen WIJdezorg ben ik verbonden aan de locaties Aarhoeve en locatie Nieuwkoop.

U kunt op meerdere gebieden een beroep op mij doen. Als wijkverpleegkundige kan ik samen met u in kaart brengen welke zorg en/of begeleiding nodig is, zodat u en/of uw naaste zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Uiteraard kan ik de daadwerkelijke inzet van zorg voor u regelen. Indien nodig bied ik ondersteuning bij het leggen van contact met bijvoorbeeld gemeente of vrijwilligers.

De lijn in contact met huisartsen en ziekenhuizen in de regio Nieuwkoop is kort. Mocht u na een ziekenhuisopname zorg en ondersteuning nodig hebben dan kunt u mij inschakelen. Dit kan rechtstreeks of via de transferverpleegkundige van het desbetreffende ziekenhuis.

Als u zich zorgen maakt om een familielid, buren of kennis en u weet niet welke hulp ingeschakeld kan of moet worden, dan kunt u mij benaderen om samen met u naar een oplossing te zoeken.

Voor hulp, advies en/of informatie kunt u rechtstreeks contact met mij opnemen.

Mijn werkdagen zijn: dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.00 - 16.00 uur.
Ik ben op mijn werkdagen telefonisch te bereiken op: 06-30429376 of via email: bvanharten@wijdezorg.com

Behandeldienst

voorkeursfoto.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 


V.l.n.r., staand: Jacobien van Elst, Jolien Becking, Mariëlle Putters, Caroline Derkzen van Angeren, gehurkt: Verena Baake, Jet van der Heijden. 

WIJdezorg heeft een eigen behandeldienst, bestaande uit vier specialisten ouderengeneeskunde (Jolien Becking, Caroline Derkzen van Angeren, Mariëlle Putters en Jet van der Heijden) en twee psychologen (Jacobien van Elst en Verena Baake).

voorkeursfoto_2.png

 

 

De specialisten ouderengeneeskunde zijn artsen die zich gespecialiseerd hebben in de behandeling van complexe en kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

 

 

 

voorkeursfoto_3.png

 

 

 

 

De psychologen richten zich op het geestelijk welzijn van de cliënten, de begeleiding van familie en de ondersteuning van de zorgteams.

 

 

 

 

Zowel de specialisten ouderengeneeskunde als de psychologen zijn betrokken bij de behandeling van de cliënten op de gesloten woongroepen en adviseren de huisartsen en de zorgteams bij de behandeling van de cliënten in de verzorgingshuizen. Ook zijn zij beschikbaar voor advies bij thuiswonende ouderen en chronisch zieken.