Eendracht Zoeterwoude

Eendracht Zoeterwoude

Nog enkele appartementen beschikbaar!

Aanmelden voor een appartement was in eerste instantie mogelijk tot 1 september 2020. We hebben inmiddels veel aanmeldingen ontvangen en zijn druk bezig met het toewijzen van de 54 appartementen. Mocht u zich nog willen inschrijven voor één van de 54 appartementen in de Eendracht, dit is mogelijk, er zijn nog enkele appartementen beschikbaar!

Eendracht

Eind november 2020 heeft de oplevering plaatsgevonden en op 1 december hebben de eerste huurders de sleutel al in ontvangst mogen nemen!

Deze 54 energiezuinige huurappartementen in het centrum van Zoeterwoude-Dorp bevinden zich in het Groene Hart tussen Leiden en Zoetermeer en heeft alle voorzieningen in de buurt.

Woongebouw Eendracht bevindt zich direct naast het dorpscentrum en zorglocatie Emmaus. Behalve een leuk restaurant biedt Emmaus diverse voorzieningen, bijvoorbeeld een wasserette, een kapsalon en een biljart. Ook kan er vanuit Emmaus thuiszorg worden verleend. Het woongebouw bevindt zich in Zoeterwoude-Dorp tussen brede school De Buitenplaats, zorglocatie Emmaus en de Verlaatweg.

Telefoonuurtje

Voor meer informatie en het plannen van een vrijblijvende bezichtiging zijn wij elke werkdag van 10.00 – 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 088 – 209 1000. Of stuur een mail naar aanmeldeneendracht@wijdezorg.com

Brochure

Om u van complete informatie te voorzien van alle aangeboden appartementen, heeft WIJdezorg een brochure uitgebracht. De online brochure kunt u hier downloaden. Voor de mobiele versie klik hier.

Inschrijving

Heeft u de brochure bekeken en bent u geïnteresseerd in een van de woningen? Dan kunt u zich nog aanmelden. De te nemen stappen hiervoor zijn als volgt:

  1. Download het aanmeldformulier
  2. Print dit formulier uit
  3. Vul deze naar volledigheid in en let goed op of alle vereiste documenten bijgevoegd zijn
  4. Scan het formulier in
  5. Mail het ingevulde formulier en vereiste documenten rechtstreeks naar aanmeldeneendracht@wijdezorg.com

Per post

U kunt ook het ingevulde formulier en vereiste documenten per post verzenden. Het adres is als volgt:

WIJdezorg
t.a.v. aanmeldingen Eendracht
Postbus 66
2380 AB  Zoeterwoude

Plan een coronaproof bezichtiging

Graag op een veilige manier een bezichtiging plannen? Dat kan middels het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ