Eendracht Zoeterwoude

Eendracht Zoeterwoude

Download brochure

Eendracht

Eind november 2020 heeft de oplevering plaatsgevonden en op 1 december hebben de eerste huurders de sleutel al in ontvangst mogen nemen!

Deze 54 energiezuinige huurappartementen in het centrum van Zoeterwoude-Dorp bevinden zich in het Groene Hart tussen Leiden en Zoetermeer en heeft alle voorzieningen in de buurt.

Woongebouw Eendracht bevindt zich direct naast het dorpscentrum en zorglocatie Emmaus. Behalve een leuk restaurant biedt Emmaus diverse voorzieningen, bijvoorbeeld een wasserette, een kapsalon en een biljart. Ook kan er vanuit Emmaus thuiszorg worden verleend. Het woongebouw bevindt zich in Zoeterwoude-Dorp tussen brede school De Buitenplaats, zorglocatie Emmaus en de Verlaatweg.

Brochure

Om u van complete informatie te voorzien van alle appartementen, heeft WIJdezorg een brochure uitgebracht. De online brochure kunt u hier downloaden. Voor de mobiele versie klik hier.

Inschrijving

Heeft u de brochure bekeken en bent u geïnteresseerd in een van de woningen? Dan kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. De te nemen stappen hiervoor zijn als volgt:

  1. Download het aanmeldformulier
  2. Print dit formulier uit
  3. Vul deze naar volledigheid in en let goed op of alle vereiste documenten bijgevoegd zijn
  4. Scan het formulier in
  5. Mail het ingevulde formulier en vereiste documenten rechtstreeks naar zorgbemiddeling@wijdezorg.com

Per post

U kunt ook het ingevulde formulier en vereiste documenten per post verzenden. Het adres is als volgt:

WIJdezorg
t.a.v. aanmeldingen Eendracht
Bennebroekweg 91
2381 DZ  Zoeterwoude-Dorp