voorzijde jacobus
Buiten bij de rozen
Jacobus
Ingang

Zorglocatie Jacobus

De combinatie van Zorglocatie en Dienstencentrum maakt Jacobus uniek. Het dienstencentrum heeft een belangrijke functie als ontmoetingsplaats. Iedereen kan hier altijd even binnenlopen voor een kop koffie, wat gezelschap en een luisterend oor. Wekelijks staan er tal van activiteiten op het programma. In nauwe samenwerking met Stichting Welzijn Ouderen ‘De Spil’, gemeente Kaag en Braassem en de Woonstichting Alkemade kan Jacobus – gesteund door een grote groep vrijwilligers – ouderen maatwerk in dienstverlening leveren. Zowel in de eigen locatie als bij de inwoners thuis.

Het zorgteam biedt verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp, zowel in de eigen locatie als in de omgeving bij ouderen thuis in Oude Wetering en Roelofarendsveen.

anton_verhees.jpg
clustermanager Anton Verhees

 

In Jacobus heb ik geen zorgen, ik zet dit van mij af en dat is makkelijker dan als je op jezelf woont. Ik vind het hier geweldig. Ik kan nog lekker weg met mijn scootmobiel en dat is ook goed. Ik vind het hier één grote familie. Het eten is hier geweldig, je kunt kiezen. Mijn kamer wordt netjes schoon gemaakt. Ik heb het buitengewoon naar mijn zin. Het is hier goed.
De activiteiten zijn hier goed, er wordt naar mijn idee veel gedaan.  De dag van vorige week met de schoolkinderen vond ik geweldig! Als je zo bezig ben met die spellen denk ik van ja dat deed ik vroeger ook met mijn kinderen. Ik weet niet wat ik zou moeten verbeteren, het kan niet beter!

Mevr. Vaneman – v.d. Zwet