Marco den Hollander in Jacobus

Marco den Hollander in Jacobus

9 januari 2018

Zaterdag 30 december kwam Marco den Hollander langs om een geweldig optreden te verzorgen. Om 14.00u begon de middag met koffie of thee. De oliebollen en appelflappen mochten natuurlijk niet ontbreken.
Om 14.30u begon Marco met zijn optreden, de sfeer zat er meteen goed in! Lekker meezingen en deinen met Hollandse hits van vroeger. Na een korte pauze zette Marco het tweede deel in van zijn optreden. De polonaise was al snel op gang en de voetjes gingen van de vloer. Daar kwamen opeens de grootste fans van Marco binnen, Jo en To. Misschien hebben sommige een van de twee al eerder gezien… Gelukkig waren ze nog net op tijd om een liedje te horen en voorop in de polonaise te lopen.
Na het optreden stond de snackkar buiten van snackservice Marie, alle bewoners en familie konden genieten van een lekker patatje, kroket of frikandel. Er kwamen zelfs nog omwonenden een heerlijk patatje kopen, het gebeurt natuurlijk niet alle dagen dat er een snackservice voor de deur staat. Het was een geweldige middag om zo het oude jaar af te sluiten.

Namens het activiteitenteam, Mirella Heinen en Mirjam Dobbe wensen wij u al het goeds voor het nieuwe jaar, dat we maar weer veel mooie feestelijke middagen mogen organiseren in 2018!

polonaise_januari_2018.jpg     snackkar_marie_januari_2018.jpg     patatje_eten_januari_2018.jpg