Wijkverpleegkundige


img_0618.jpg

Ik ben Renée Jannes, wijkverpleegkundige in de gemeente Kaag en Braasem voor de wijken Woubrugge en Roelofsarendsveen.
Ik werk sinds 2003 bij WIJdezorg.

Elke cliëntsituatie is uniek. Zorg goed kunnen regelen vraagt om nauw overleg met de cliënt, de mantelzorgers, het kernteam van de gemeente en de huisartsen.
Passende zorg regelen is iets waar ik graag mijn bijdrage aan wil leveren, zowel bij de cliënt thuis als binnen de zorglocaties.

Als wijkverpleegkundige zet ik me in voor mensen die zorg, advies en/of begeleiding nodig hebben.
U kunt me ook benaderen als u bezorgd bent om uw familie, kennis of buren waarvan u denkt dat hij of zij hulp nodig heeft en u niet weet waar u de informatie kunt krijgen.

U kunt mij rechtstreeks bellen of mailen zodat we samen kunnen zoeken naar oplossingen voor situaties waar u zelf niet uitkomt.
T. 06-13 98 47 36
E. rjannes@wijdezorg.com

Behandeldienst

psychologen_en_so_02_17.jpg

Vlnr: Mieke Witkamp, Mariëlle Putters, Caroline Derkzen van Angeren, Anna Wilschut, Jolien Becking.

Sinds 1 januari 2017 heeft WIJdezorg drie specialisten ouderengeneeskunde (Jolien Becking, Caroline Derkzen van Angeren en Mariëlle Putters) en twee psychologen (Mieke Witkamp-de Jong en Anna Wilschut) in dienst.

De specialist ouderengeneeskunde is een arts die zich gespecialiseerd heeft in de behandeling van complexe en kwetsbare ouderen en chronisch zieken. De psychologen richten zich op het geestelijk welzijn van de cliënten, de begeleiding van familie en de ondersteuning van de zorgteams.

Zowel de specialisten ouderengeneeskunde als de psychologen zijn betrokken bij de behandeling van de cliënten op de gesloten woongroepen en adviseren de huisartsen en de zorgteams bij de behandeling van de cliënten in de verzorgingshuizen. Ook zijn zij beschikbaar voor advies bij thuiswonende ouderen en chronisch zieken.