KantoorZoeterwoude-Dorp

Kantoor

Het kantoor biedt onderdak aan het bestuur en het bestuurssecretariaat en de stafdiensten personeel organisatie & opleiding, cliëntenadministratie, personeelsadministratie, zorgbemiddeling, ICT, inkoop, vastgoed, facilitair, pr en marketing, techniek en de centrale servicedesk.

Adresgegevens

WIJdezorg, kantoor

Adres:
Bennebroekweg 91
2381 DZ  Zoeterwoude-Dorp
088-209 1000
info@wijdezorg.com

Parkeren bij het kantoor van WIJdezorg

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden. U kunt gratis parkeren rondom het gebouw of in de nabije omgeving.

 

Route naar kantoor:

 

Met de auto

U kunt uw route naar kantoor uitstippelen via Google Maps of de ANWB Routeplanner, of zo mogelijk invoeren in uw navigatiesysteem.

 

Routebeschrijvingen:

– vanuit de richting Alphen aan den Rijn: neem de N11 richting Leiden. Bij Zoeterwoude Rijndijk linksaf naar de Ommedijkseweg. Neem de Weipoortseweg en Nieuwe Weg naar de Bennebroekweg.

 

– vanuit de richting Leiden: neem de Schipholweg, Morsweg en Haagweg naar de Churchilllaan/N206. Volg de N206 naar de Doctor Kortmannstraat in Zoeterwoude en ga verder op de Doctor Kortmannstraat. Rijd naar de Bennebroekweg.

 

– vanuit de richting Amsterdam: neem de A4 richting Den Haag. Rijd vanaf de A4/E19 naar Leiden. Neem de afrit richting Leiden/N206 vanaf de A4/E19. Neem de N206 en Doctor Kortmannstraat naar de Bennebroekweg in Zoeterwoude.

 

– vanuit de richting Utrecht: neem de A12 richting Den Haag en vervolgens de N11 richting Leiden. Ga bij Zoeterwoude Rijndijk linksaf naar de Ommedijkseweg. Ga verder op de Ommedijkseweg. Neem de Weipoortseweg en Nieuwe Weg naar de Bennebroekweg.

 

Met de bus

Uw route met de bus naar kantoor kunt u plannen via www.9292.nl of www.arriva.nl en kiezen uit diverse stadsdiensten.

 

Met de bus vanuit station Leiden Centraal:

– buslijn 400 richting Zoetermeer stopt in de buurt van kantoor op 5 minuten loopafstand.

 

Looproute:

U stapt uit bij de bushalte Dorp in Zoeterwoude (rolstoeltoegankelijk). Loop naar het noordoosten op het Herderstasjepad, richting de Kalmoeslaan en vervolg de weg naar de Eendrachtsweg.

Met de fiets, bromfiets of scooter

Het kantoor is goed bereikbaar met de fiets, bromfiets of scooter. Er is voldoende plek om te parkeren. Uw route kunt u plannen via Routeplanner fietsersbond.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
WIJdezorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

Werken bij Kantoor

Wil je werken in de ouderenzorg? Dan biedt WIJdezorg een keus uit inspirerende werkplekken, verspreid over het Groene Hart van Zuid-Holland. Waar je ook werkt bij WIJdezorg: je doet werk dat je raakt.

Alle vacatures