WoudsoordAdres

terug naar Woudsoord

Adres Woudsoord

Weteringpad 3
2481 AS Woubrugge
Locatie Woudsoord
Weteringpad 3
2481 AS Woubrugge

Routebeschrijving

 

Telefoonnummer

088 – 209 1000

 

Parkeren bij zorglocatie Woudsoord

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden. U kunt gratis parkeren aan de zijkant van het gebouw of in de nabije omgeving.

 

Route naar zorglocatieWoudsoord:

 

Met de auto

U kunt uw route naar Woudsoord uitstippelen via Google Maps of de ANWB Routeplanner, of zo mogelijk invoeren in uw navigatiesysteem.

 

Routebeschrijvingen:

– vanuit de richting Alphen aan den Rijn: neem de Eisenhowerlaan, Herenweg/N207 en N446 naar de Bateweg in Woubrugge. Ga verder op de Bateweg. Rijd naar de Weteringpad.

 

– vanuit de richting Leiden: neem de Schipholweg, Willem de Zwijgerlaan, Oude Spoorbaan, Provincialeweg en N446 naar de Bateweg in Woubrugge. Ga verder op de Bateweg. Rijd naar de Weteringpad.

 

– vanuit de richting Amsterdam: neem de A4/E19 richting Den Haag. Neem afrit 4-Nieuw-Vennep vanaf de A4/E19. Volg de N207 en N446 naar de Weteringpad in Woubrugge.

 

– vanuit de richting Utrecht: neem de A12 richting Den Haag en vervolgens de N11 richting Leiden. Neem de afslag N11 naar de N207 in Alphen aan den Rijn. Neem afrit 10-Alphen a/d Rijn-Oost vanaf de N11. Volg de N207 en N446 naar de Weteringpad in Woubrugge.

 

Met de bus

Uw route met de bus naar Woudsoord kunt u plannen via www.9292.nl of www.arriva.nl en kiezen uit diverse stadsdiensten.

 

Met de bus vanuit station Alphen aan den Rijn:

– buslijn 182 richting Leiden Centraal

 

De volgende buslijn stopt ook in de buurt van Woudsoord (op 7 minuten loopafstand):

 

– buslijn 183 richting Leiden Centraal

 

Looproute:

U stapt uit bij de bushalte Kerkweg in Woubrugge (rolstoeltoegankelijk). Loop naar het noorden op de Bateweg, richting de Gerbrand Swartlaan. Sla rechtsaf naar de Gerbrand Swartlaan. Sla linksaf naar de Dokter Nooterstraat. Vervolg de weg naar de Emmalaan. Sla rechtsaf om op de Emmalaan te blijven. Vervolg de weg naar de Comriekade. Sla linksaf naar het Weteringpad. Woudsoord is rechts te vinden!

 

Met de fiets, bromfiets of scooter

Woudsoord is goed bereikbaar met de fiets, bromfiets of scooter. Er is voldoende plek om te parkeren. Uw route kunt u plannen via Routeplanner ietsersbond.