WoudsoordNieuws

terug naar Woudsoord

Woudsoord Nieuws

Megajacht Lonain vaart langs Woudsoord

26 augustus 2018
Het is 26 augustus en het was al lang van tevoren aangekondigd. Vandaag passeert een megajacht Woubrugge op zijn tocht van Aalsmeer naar de Rotterdamse haven. En mega is het! Heel Woubrugge is uitgelopen en staat langs de Wetering om dit schouwspel te volgen. Na het toetje snellen de bewoners zich naar buiten want waar heb je nou beter zicht op deze gigant dan op het terras van Woudsoord? Nergens! De Lonian beweegt zich statig door het water en onze bewoners zijn emotioneel. Wij Nederlanders kunnen dat toch maar maken en wij bevaren de hele wereld. Wij zijn trots op...
Lees verder

Water-recreatiedag Woubrugge

20 juni 2018
Het is zaterdag 16 juni en heel Woubrugge bruist van de activiteiten want het is Water-recreatiedag. Er zijn diverse optredens, vaarwedstrijden, een rommelmarkt, voor ieder wat wils. WIJdezorg staat met een kraam bij de kerk en het terras is geopend. Dat is de beste plek om de drakenboot-race te bekijken en de roeiers aan te moedigen. Daarna meezingen met het Josarie trio en ook voor het personeel is er wat lekkers van de barbecue.
Lees verder

Bootreis Woudsoord

11 juni 2018
Rederij van Hulst heeft donderdag 24 mei jl. een nieuwe boot voor het jaarlijkse boottochtje van Woudsoord aangelegd. Bewoners, familie en mantelzorgers worden door de kapitein welkom geheten. Het duurt even maar dan heeft iedereen een mooi plaatsje gevonden en kan de reis beginnen. Een rondje Kaag en Braassem met koffie, soep en broodjes. En wat heeft iedereen genoten!
Lees verder

KONINGSDAG 2018 IN WOUDSOORD

2 mei 2018
Het is inmiddels traditie: de Oranje Vereniging van Woubrugge organiseert een gezellige Bingo middag op Koningsdag in Woudsoord. Het is dan ook goed vol in de zaal. Koffie met wat lekkers en het volkslied zingen, dan gaan we van start. En wat fijn, na de borrel gaat iedereen met een prijs naar huis! Leve de Koning!
Lees verder

KONGSDAG 2018 IN WOUDSOORD

2 mei 2018
Het is inmiddels traditie: de Oranje Vereniging van Woubrugge organiseert een gezellige Bingo middag op Koningsdag in Woudsoord. Het is dan ook goed vol in de zaal. Koffie met wat lekkers en het volkslied zingen, dan gaan we van start. En wat fijn, na de borrel gaat iedereen met een prijs naar huis! Leve de Koning! "
Lees verder

Woudsoord is klaar voor de Olympische Spelen

12 februari 2018
Ook de bewoners in Woudsoord zijn klaar voor de Olympische Spelen.Zelfs de placemats zijn erop aangepast! En nu maar duimen en hopen op veel mooie wedstrijden en veel medailles voor Nederland!
Lees verder

Kleuters zingen kerstliedjes in Woudsoord

28 december 2017
De kleutertjes uit Woubrugge kwamen de bewoners van zorglocatie Woudsoord verrassen. Ze hadden op school kerstliedjes geleerd. Het is wel heel spannend, zo'n echt optreden. Wat is nu mooier dan deze lieve kinderen, met hun kerstmutsjes op, die zingen over belletjes en een gelukkig nieuwjaar? Niets tochƒdat is toch zo mooi!
Lees verder

5 december, hij komt, hij komt …

12 december 2017
De lieve goede Sint. Het is dan wel een kinderfeest maar Woudsoord wordt niet overgeslagen.Met veel lekkers is het een gezellige dag voor bewoners en bezoekers. In het grote boek staan veel bijzonderheden en er is een heus quiz georganiseerd.Nog meer lekkers en dan is iedereen moe maar voldaan. Dag Sinterklaasje, dahag, dahag ƒƒ.
Lees verder

Sint Maarten in Woudsoord

4 december 2017
10 november: een feestje in Woudsoord voor groot en klein. Sint Maarten, Sint Maarten, de koeien hebben staarten. Het is geen zomer meer, het is koud en donker. Maar gelukkig, daar zijn de kinderen van de basisschool. Ze zingen een liedje en hebben lampionnetjes aangestoken. Ze hebben fruit meegenomen in een prachtig versierde kar. Fruit met extra veel vitamientjes. Dank jullie wel kinderen!
Lees verder