Wijkverpleegkundige

img_0618.jpg
Ik ben Renée Jannes, wijkverpleegkundige in de gemeente Kaag en Braasem voor de wijken Woubrugge en Roelofsarendsveen.
Ik werk sinds 2003 bij WIJdezorg.

Elke cliëntsituatie is uniek. Zorg goed kunnen regelen vraagt om nauw overleg met de cliënt, de mantelzorgers, het kernteam van de gemeente en de huisartsen.
Passende zorg regelen is iets waar ik graag mijn bijdrage aan wil leveren, zowel bij de cliënt thuis als binnen de zorglocaties.

Als wijkverpleegkundige zet ik me in voor mensen die zorg, advies en/of begeleiding nodig hebben.
U kunt me ook benaderen als u bezorgd bent om uw familie, kennis of buren waarvan u denkt dat hij of zij hulp nodig heeft en u niet weet waar u de informatie kunt krijgen.

U kunt mij rechtstreeks bellen of mailen zodat we samen kunnen zoeken naar oplossingen voor situaties waar u zelf niet uitkomt.
T. 06-13 98 47 36
E. rjannes@wijdezorg.com

Behandeldienst

voorkeursfoto.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 


V.l.n.r., staand: Jacobien van Elst, Jolien Becking, Mariëlle Putters, Caroline Derkzen van Angeren, gehurkt: Verena Baake, Jet van der Heijden. 

WIJdezorg heeft een eigen behandeldienst, bestaande uit vier specialisten ouderengeneeskunde (Jolien Becking, Caroline Derkzen van Angeren, Mariëlle Putters en Jet van der Heijden) en twee psychologen (Jacobien van Elst en Verena Baake).

voorkeursfoto_2.png

 

 

De specialisten ouderengeneeskunde zijn artsen die zich gespecialiseerd hebben in de behandeling van complexe en kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

 

 

 

voorkeursfoto_3.png

 

 

 

 

De psychologen richten zich op het geestelijk welzijn van de cliënten, de begeleiding van familie en de ondersteuning van de zorgteams.

 

 

 

 

Zowel de specialisten ouderengeneeskunde als de psychologen zijn betrokken bij de behandeling van de cliënten op de gesloten woongroepen en adviseren de huisartsen en de zorgteams bij de behandeling van de cliënten in de verzorgingshuizen. Ook zijn zij beschikbaar voor advies bij thuiswonende ouderen en chronisch zieken.