Zondag 25 juni fietsen voor WIJdezorg!

Fiets mee! Op zondag 25 juni vindt de jaarlijkse Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Zoals je weet kunnen we met deze gezellige fietstocht geld verdienen voor WIJdezorg. Dit jaar voor meer kunst in de huizen van WIJdezorg!

Meer informatie, de startpunten en de starttijden vind je op www.rabobank.nl/ghn
WIJdezorg heeft inschrijfnummer 350. Vermeld dit nummer op uw stempelkaart!

Meefietsen = geld verdienen!
Voor iedereen die namens WIJdezorg meefietst, stort de bank een bedrag. Zo ontvangen we een bedrag van Û 3, Û 6, Û 9 voor de afstand van respectievelijk 20, 40 of 60 kilometer. En voor de fanatiekelingen is er zelfs een route van 100 kilometer die Û 12,- oplevert. Van dat geld willen we dit jaar iets doen voor meer kunst in onze huizen.

Mobiliseer de hele familie
We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Meer fietsers betekent ook meer kilometers en dus ook een hoger sponsorbedrag!

Meer informatie
Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vind je meer informatie. De website is te bereiken via www.rabobank.nl/ghn Doe je aan Twitter? Volg @RaboGHN, dan ontvang je al het nieuws over de Rabobank Sponsorfietstocht.

De Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Groene Hart Noord.