Dagverzorging in de locaties

Vanzelfsprekend woont iedereen het liefst in zijn eigen huis. Heeft u hinder van (lichamelijke) beperkingen, heeft u moeite om het wonen thuis te structuren of dreigt uw mantelzorger overbelast te raken, kom dan gezellig overdag naar een van onze locaties. We bieden een gevarieerd dagprogramma en een warme maaltijd is inbegrepen. U kunt meedoen met de dagopvang of met de groepsopvang.

Dagverzorging

Onze dagactiviteiten kunnen u helpen in uw behoefte zo veel mogelijk zelfstandig te blijven. De begeleiding wordt op uw wensen afgestemd.

Groepsverzorging

Woont u zelfstandig maar kost het u veel moeite om vanwege geheugenstoornissen of andere problemen de regie over uw leven te houden? Dan is groepsverzorging misschien een uitkomst voor u.

Locaties

Alle locaties van WIJdezorg bieden mogelijkheden voor dagverzorging. Sinds september 2018 kunt u voor dagzorg ook terecht in ons Ontmoetingscentrum De Spriet in Leiderdorp.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dag- of groepsverzorging, bel dan 088-209 1000 en vraag naar de medewerker dagverzorging van de betreffende zorglocatie. Onze medewerkers vertellen u graag alles over onze mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om een keer langs te komen.