Thuiszorg

Als u dat wilt, brengen wij de zorg bij u thuis, zodat u langer zelfstandig kunt blijven wonen. Voor thuiszorg heeft u een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige stelt deze indicatie vast op basis van een persoonlijk gesprek.

Onze dienstverlening bestaat uit:

Verzorging

Hulp bij de lichamelijke verzorging, het aan- of uittrekken van steunkousen en kleding, toiletbezoek en hulp bij het wassen en bed verschonen.

Verpleging

Wondverzorging, begeleiding bij medicijngebruik en het leren omgaan met uw ziekte of aandoening.

24-uurszorg

Het thuiszorgteam bij u in de buurt wordt 24 uur per dag ondersteund door de Verpleegkundige Bereikbare Dienst van WIJdezorg. U bent daardoor verzekerd van 24 uur verzorging en verpleging in uw thuissituatie.

Huishoudelijke hulp

Essentiële schoonmaakwerkzaamheden, met als doel een schoon en leefbaar huis.

Alarmservice

Wanneer u op een onverwacht moment thuis hulp nodig heeft, dan kunt u een beroep doen op de alarmservice. De medewerkers van WIJdezorg zijn 24 uur bereikbaar en beschikbaar.

Volledig Pakket Thuis

Wanneer u beschikt over een indicatie voor verblijf, maar liever thuis wilt blijven wonen, dan biedt WIJdezorg de mogelijkheid om de zorg thuis te ontvangen. Om de kwaliteit van de zorg te kunnen waarborgen, is het van belang dat u niet te ver van de zorglocatie af woont.

Casemanagement

De casemanager biedt cliënten en hun mantelzorgers hulp bij het omgaan met dementie en kan bemiddelen bij het realiseren van de beste zorg in de verschillende fasen van het ziekteproces.