wijdezorg_extra.gif

Gemaksdiensten van WIJdezorg
Of u nu thuis woont of in een van onze zorglocaties, u kunt bij ons extra zorg en gemaksdiensten afnemen tegen een aantrekkelijk tarief. Wij bieden: 

Gastvrijheid in het restaurant van WIJdezorg
Alle locaties van WIJdezorg beschikken over gastvrije en gezellige restaurants waar de koffie altijd klaar staat met iets lekkers erbij. Natuurlijk kunt u daar ook lekker ontbijten, lunchen of dineren.

Thuisgemak
De medewerker van WIJdezorg Extra neemt u alledaagse bezigheden uit handen en zorgt zo voor een stukje extra comfort in huis. U houdt meer tijd over voor leuke dingen en u kunt bovendien gemakkelijker zelfstandig blijven wonen, of meer genieten van uw verblijf in uw appartement bij WIJdezorg. U kunt ons per uur inschakelen of u kunt kiezen voor een pakket met een vast aantal uren. Onze medewerker komt dan op een vaste tijd bij u langs om u te helpen met huishoudelijk werk.

Persoonlijk vervoer en begeleiding
Of u nu slecht ter been bent of graag wat extra luxe wilt, met de medewerkers van WIJdezorg Extra kunt u moeiteloos naar al uw afspraken toe. Onze medewerker brengt u comfortabel naar uw bestemming, zonder de ergernissen en ongemakken van het openbaar vervoer en zorgvervoer. Dit kan in uw eigen auto, maar ook in een door ons verzorgd vervoermiddel. Zo rijden onze medewerkers u bijvoorbeeld naar het ziekenhuis, begeleiden zij u tijdens de afspraak en brengen u weer thuis.

Ontspanning
De medewerker helpt u om op een eenvoudige manier leuke dingen in uw leven te brengen. Gezelschap en plezier staan voorop. En natuurlijk zijn uw  persoonlijke wensen daarbij het uitgangspunt. Samen met onze medewerker een bezoek brengen aan de bioscoop of even lekker uitwaaien aan het strand? Een geheel verzorgd dagje uit? Wij kunnen alles tot in de puntjes verzorgen.

Ontspanning en activiteiten bij WIJdezorg via de klantenkaart
WIJdezorg heeft zeven zorglocaties in de Rijnstreek. Onze locaties beschikken over gastvrije restaurants of ontmoetingsruimtes. Er worden gezellige en aantrekkelijke activiteiten georganiseerd. Ook u bent daar van harte welkom. Door aanschaf van de klantenkaart van WIJdezorg kunt u altijd bij ons binnenlopen voor gratis koffie en thee en deelnemen aan reguliere activiteiten zoals kaarten en film.