wijdezorg_thuis.gif

Als u dat wilt, brengen wij de zorg bij u thuis, zodat u langer zelfstandig kunt blijven wonen. Onze dienstverlening bestaat uit:

24-uurszorg
Het zorgthuis team bij u in de buurt wordt met ingang van 1 maart 2012 ondersteund met een mobiel nachtteam van WIJdezorg. U bent daardoor verzekerd van 24 uur verzorging en verpleging in uw thuissituatie. De medewerkers van het zorg thuis team stemmen in een persoonlijke gesprek met u uw vraag naar zorg en ondersteuning af. Ook informeren ze u over hoe u een indicatie kunt verkrijgen en geven ze u praktische informatie. 

Alarmservice
Wanneer u op een onverwacht moment thuis hulp nodig heeft, dan kunt u een beroep doen op de alarmservice. De medewerkers van WIJdezorg zijn 24 uur bereikbaar en beschikbaar.

Huishoudelijke hulp
Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, afwassen, opruimen, ramen zemen, schoonmaken, was of kleding opbergen, bed opmaken, planten en huisdieren verzorgen, de maaltijd bereiden en boodschappen doen.

Verzorging
Hulp bij de lichamelijke verzorging, het aan- of uittrekken van steunkousen en kleding, toiletbezoek en hulp bij het wassen en bed verschonen.

Verpleging
Wondverzorging, begeleiding bij medicijngebruik en het leren omgaan met uw ziekte of aandoening.

Volledig Pakket Thuis
Indien u beschikt over een indicatie voor verblijf maar u wenst niet in een zorginstelling te gaan wonen dan biedt WIJdezorg de mogelijkheid om de zorg thuis te ontvangen. Om de goede zorg te kunnen bieden is het van belang dat u niet te ver van de zorglocatie af woont.