Wonen met zorg

U kunt bij de zorglocaties van WIJdezorg terecht voor verschillende vormen van zorg of ondersteuning.

Permanent wonen met zorg

U woont in een van de zorglocaties en u maakt zelf afspraken over de gewenste zorg of dienstverlening. In het geval dat u lichamelijke of geestelijke beperkingen ondervindt, worden de zorg en begeleiding hierop aangepast.

Tijdelijk verblijf of logeren

U kunt bij ons zes tot dertien weken logeren, bijvoorbeeld om aan te sterken na een ziekenhuisopname, wanneer uw mantelzorg wegvalt of als u gewoon even tot rust wilt komen.

Verpleeghuiszorg somatiek

Indien u zwaardere zorg nodig heeft als gevolg van lichamelijke beperkingen dan kunnen we u dit in een aantal van onze zorglocaties bieden.

Verpleeghuiszorg psychogeriatrie

Als het dementieproces vordert, zal het moment aanbreken dat u continu toezicht nodig heeft. Onze woonvoorzieningen zijn hier meer en meer op ingesteld en de medewerkers zijn deskundig en bekwaam.

Kleinschalig wonen voor ouderen met dementie

WIJdezorg heeft in alle locaties woongroepen voor kleinschalig wonen voor ouderen met dementie. In onze visie is het belangrijk dat de zorg voor deze groep zich richt op het behoud van de eigen levensstijl. In onze kleinschalige woongroepen (7-14 personen) leven bewoners zoveel mogelijk als zij thuis gewend waren, in een huiselijke omgeving met respect voor hun privacy.