Boottocht Jacobus met de ‘Koningin Juliana’

Maandag 2 oktober vertrokken collega’s en cliÔnten van Jacobus, samen een club van 49 personen, naar de boot
‘Koningin Juliana’.

Wat hebben ze het getroffen met het weer. Geen regen maar een zonnetje, alleen wel een beetje veel wind. Eenmaal op de boot werden alle rolstoelen netjes aan de wal achtergelaten in een schuurtje.

Het eerste drankje werd geserveerd en daarna kon de boot vertrekken richting de Kagerplassen. Na een klein half uurtje varen werd een high tea geserveerd en kon een ieder genieten van al het lekkere eten. Heerlijke sandwiches, quiche met groente of zalm, bonbons, muffins, taart, een schaal met vers fruit, teveel om op te noemen. En al dit lekkers inclusief een fantastisch uitzicht vanuit de boot. Er viel veel te bewonderen onderweg zoals het natuurgebied Hanepoel (van stichting Jacobus) de Moppenmolen, rivier Boerenbuurt, superjachtenbouwer Royal van Lent.

De boot kon door de wind niet meer aanmeren waar was opgestapt en daardoor hadden ze een extra vaartochtje naar de Wetering. Alle rolstoelen werden netjes gebracht met een aanhanger en zo konden ze via een verkorte route weer teruglopen naar Jacobus.

Het was een fantastische middag, iedereen heeft super genoten en hopelijk volgend jaar weer!

boottocht_jacobus_3.jpg boottocht_jacobus_2.jpg boottocht_jacobus_4.jpg