Clown Toet op bezoek in Aarhoeve

Maandag 15 juli werden we bezocht door Clown Toet op Woongroep 2 in de Aarhoeve

‘Goedemorgen, mag ik mij even voorstellen, ik ben Clown Toet. U heeft veel meegemaakt en kunt daar ook veel over vertellen daar kunt u een boek over schrijven. Ik heb een gat in mijn panty…dan moet je deze met nagellak of lijm bewerken, dan hoef je deze niet weg te gooien. Als wij nu allebei zo een rode neus op hebben, dan kunnen wij neuzen.’
En zo maakte zij contact met onze bewoners, die hier duidelijk van genoten.

Ze had ook een accordeon bij zich, zelfs als ze deze niet aanraakte speelde hij gewoon door.
En dus moest er natuurlijk ook gezongen en gespeeld worden op de accordeon. En gedanst!

Met een goed gesprek over kleding werd de gezellige ochtend afgesloten.
Dank je wel Clown Toet, het was een bijzondere ochtend!