Drukke maanden in Woudsoord

In de laatste maanden van het jaar zitten de bewoners van Woudsoord zeker niet stil, er wordt van alles georganiseerd om de bewoners gezelligheid te bieden. Hieronder een overzicht van wat er zoal te doen was in november en december:

Omdat het zo’n groot succes is zijn de dieren van de Swiffers Hoeve maandag 2 november en maandag 7 december op bezoek gekomen. De dieren komen nu elke 2e maandag van de maand de bewoners van Woudsoord met een bezoek vereren.

Op vrijdag 6 november was er een foto en film kijkmiddag; allerlei foto’s en filmpjes van de activiteiten en Woubrugge werden vertoond op de grote TV in de zaal. Het was een feest van herkenning.

Woensdag 11 november werden veel dames verwend met een ochtendje schoonheidssalon.

Op maandag 16 november lieten de bewoners hun talenten zien met bloemschikken, wat hebben we verborgen talent op Woudsoord!

Donderdag 19 november werd er lekker gegourmet met de bewoners, de tafels leuk gedekt en er was een gemoedelijke sfeer. Er is heerlijk gegeten.

Op woensdag 25 november stond er ‘s middags soep met…. op het programma. Om 16.00 uur kwamen de bewoners naar de zaal, waar de tafels al sfeervol gedekt waren en er een lekker sapje en borrel geschonken werd met een muziekje op de achtergrond. Even na 17.00 uur kwam er een heerlijke groentesoep en daarna sandwiches. De bewoners hebben echt genoten.

Woensdag 2 december werd er een Sinterklaas bingo gehouden, er was een zak met ingepakte prijzen wat veel hilariteit gaf als iemand bingo had en een prijs mocht kiezen.

Ook in Woudsoord kwam de Sint met Pieten de bewoners met een bezoek vereren.
Eerst ging het bezoek naar de OCD en de Meerzorg en ‘s middags in de zaal voor de rest van de bewoners, elke keer waren er etagères met allerlei lekkernijen.

Op woensdag 9 december werd Woudsoord in kerstsfeer gebracht door de personeel en zelfs bewoners die de boom in hun zaal prachtig hebben versierd. De bewoners waren verbaasd dat zelfs de overkapping in de tuin vlak voor de schuifpui met zeil werd dichtgemaakt en versierd met een kerstoom en verlichting. Dit was voor het optreden van Legend die ‘s middags in een ijzig koud Woubrugge prachtige liedjes ten gehore bracht, begeleid door gitaar. Het was lastig spelen, de gitarist had bijna bevroren vingers. Maar de sfeer in de zaal was er niet minder om. Meezingen kon en mocht niet maar genoten werd er volop!