Hans Culinair en WIJdezorg gaan samenwerken!

Zorgaanbieder WIJdezorg wil de gastvrijheid, de restauratieve dienstverlening voor haar bewoners, ouderen uit de wijk, familie en medewerkers verbeteren en het aanbod verbreden. Hiervoor slaan Hans Culinair en WIJdezorg de handen ineen met het project ‘Eten & Drinken’. WIJdezorg is een zorgaanbieder die voor senioren maatwerk biedt op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Vanuit acht zorglocaties levert WIJdezorg persoonlijke zorg en service die aansluit op de woonomgeving en de leefstijl van de individuele klant.

Hans Culinair gaat, vanuit zijn expertise op het gebied van voeding & organisatie, zijn steentje bijdragen aan deze persoonlijke zorg en service door het voedingsbeleid van WIJdezorg vorm te geven. Vanaf 2014 wordt het project __n voor __n bij de diverse woonvormen aangeboden.
Het project ‘Eten & Drinken’ heeft een groot aantal pluspunten voor de bewoners van de zorginstellingen. Er wordt grotendeels met verse (streek-) producten gewerkt _n er wordt rekening gehouden met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Hans Culinair gaat het komende jaar het concept uitwerken en de catering activiteiten verzorgen. Tevens worden seizoens-specialiteiten aangeboden, een a la carte menu, diner, high tea, warme- en koude buffetten, steengrillen, gourmetten, barbecue, lunchmenu, kinderkaart, wereldgerechten en een borrelkaart.
De andere mogelijkheden die het project ‘Eten & Drinken’ bij WIJdezorg behelst is het aanbod van diverse services op voedingsgebied, in samenwerking met Hans Culinair: – Vergaderservice; – Kookworkshops; – Maaltijden aan huis; – Themadiner (theater, muziek, film); – Feesten en partijen; – Wijnproeverij; – Catering; – Kok aan huis.
Neem ook eens een kijkje op www.hansculinair.nl of www.wijdezorg.com.