Koningsdag Woudsoord

Alhoewel het dit jaar ook weer anders was door corona, hebben we met de bewoners van Woudsoord een mooie Koningsdag gevierd.

Vroeg in de ochtend werd de zaal versierd met oranje en rood-wit-blauw, zodat we al snel een gezellige stemming hadden. Dit lukte goed met koffie en een oranje tompoes, en ondertussen werd er Rummikub gespeeld en naar Koffietijd gekeken.

Toen klonk er opeens de vrolijke klank van een draaiorgel! De Oranjevereniging kwam langs met het draaiorgel om het Wilhelmus te laten horen. Snel de bewoners naar buiten gebracht en veel bewoners die vanuit hun raam keken. Het was een vrolijk intermezzo.
Daarna was het etenstijd; als voorafje werd er eerst geproost op de Koning met een Oranjebitter. Daarna hebben we heerlijk patat met een kroket of frikandel gegeten en een zalig oranje toetje.
Na even wat gerust te hebben was het tijd voor het Koningshuis live op TV en natuurlijk de Oranje bingo met, zoals de naam al doet vermoeden, echte Koninklijke oranje prijzen. Er werd fanatiek mee gespeeld en uiteindelijk had iedereen een prijs bemachtigd.
Moe voldaan gingen de bewoners weer naar hun kamer alwaar ze een heerlijke kop soep bij de broodmaaltijd kregen.

Het was een heerlijke Koningsdag in Woudsoord!