Opening Driehof

Op maandag 23 april vond de officiÔle opening plaats van de nieuwe zorglocatie Driehof.

De bestuurder van WIJdezorg mevrouw Marja van der Valk verwelkomde de aanwezigen. Ze bedankte vooral de omwonenden, de bewoners, de vrijwilligers en de medewerkers voor het geduld dat ze hebben getoond gedurende de periode van ongemak die de bouw met zich meebracht. Ze nodigde de heer T. Verschoor, oud voorzitter van de Raad van Toezicht, uit om het nieuwe gebouw officieel te openen. Voorafgaand aan de opening benadrukte de heer T. verschoor, dat de intensieve voorbereidingsperiode zijn vruchten heeft afgeworpen en dat de tijd is aangebroken om te genieten van het mooi resultaat.

Na de openingshandeling, het doorknippen van een lint, overhandigde hij symbolisch ‘de sleutel’ aan locatiemanager Ron Orta.

De genodigden maakten ruim gebruik van de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje het gebouw te bezichtigen.

dsc 5619

Op woensdag 25 april werd voor medewerkers, bewoners en vrijwilligers een muziekfeest georganiseerd, met als klapper een optreden van Nick en Simon in een speciaal hiervoor ingerichte feesttent.

Foto’s van het muziekfeest zijn te vinden bij het onderwerp activiteitenagenda van Driehof en Rhijndael.