Prijswinnaar Sterk in je Werk week 2020

Prijswinnaar Sterk in je Werk week 2020

In de week van 16 t/m 22 november 2020 was de Sterk in je Werk week, waarbij er o.a. allerlei online workshops georganiseerd werden. Ook was er de mogelijkheid om een collega te nomineren, waarvan jij vond dat die extra in het zonnetje gezet moest worden. Er bleken ruim 120 aanvragen bij Care2Care te zijn binnengekomen, waaronder ook een van WIJdezorg.

Praktijkopleider Annemarie van der Geest vond dat haar collega Talitha van Goozen genomineerd moest worden, omdat Annemarie vindt dat ze het heel goed doet als manager zorg.

“Ze is in juni gestart in een hele hectische periode met Corona.  Ze communiceert heel duidelijk naar de collega’s. Ze is heel erg betrokken bij alles en iedereen. Je kan altijd bij haar binnenlopen, ze denkt met je mee. Ze heeft net een kleintje gekregen, heeft een groot gezin en dan zo een drukke baan, in een functie die ze nooit eerder heeft gehad en het dan zo goed doen, ik vond wel dat ze een verwenpakket verdiende!”

En die heeft ze gekregen! Dinsdagmiddag 1 december kwam Renske Mijderwijk van Care2Care Talitha verrassen met een bloemetje en een verwenpakket.

Talitha was heel erg verrast met de nominatie en de waardering en zeker blij met de prijs!

WIJdezorg