Het is Puzzelmaand!

Het is puzzelmaand bij WIJdezorg! Elke twee weken plaatsen wij op onze website een nieuwe puzzel om samen, bijvoorbeeld met opa of oma, op te lossen. Een leuke gezamenlijke activiteit waarmee je als kers op de taart ook nog eens een leuke prijs kunt winnen! Op onze social mediakanalen ontvang je elke week een link naar een nieuwe puzzel.

 

Bekijk hier de eerste puzzel!

Bekijk hier de tweede puzzel!

Bekijk hier de tweede puzzel!

Bekijk hier de vierde puzzel!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Houd onze social mediakanalen in de gaten, daar kondigen we iedere twee weken een nieuwe puzzel aan. Om de week wordt er op maandag een nieuwe puzzel op de website. Deze puzzel kun je downloaden, uitprinten en handmatig invullen. Met elke puzzel die je oplost, ontvang je een woord (houd deze voor jezelf). Hebben jullie aan het eind van de rit alle vier de puzzels opgelost, dan hebben jullie de winnende zin in handen. Stuur deze zin in via het formulier op deze pagina, dan maken jullie kans op een leuke prijs! Na de vierde puzzel maken we de winnaars bekend.

Weet jij de volledige oplossing? Vul dan onderstaand formulier in!

  • Met elke puzzel die je oplost, ontvang je een woord of meerdere woorden (houd deze voor jezelf). Hebben jullie aan het eind van de rit alle vier de puzzels opgelost, dan hebben jullie de winnende zin in handen. Stuur deze zin in via dit formulier, dan maken jullie kans op een leuke prijs! Na de vierde puzzel maken we de winnaars bekend.