Smaakvolle proeverij bij Emmaus

Eerder dit jaar is er een overeenkomst gesloten tussen Verscentrum Nederland en WIJdezorg.
Op diverse locaties zijn intussen de boodschappen en koelverse maaltijden ge¥ntroduceerd.

Start bij locatie Emmaus

Op zorglocatie Emmaus van WIJdezorg is begin oktober de eerste bestelling voor het restaurant geplaatst. Emmaus heeft een eigen keuken en er wordt gewerkt met koelverse maaltijden. De medewerkers bieden zorg en diensten aan de bewoners van Emmaus en gewenst aan de bewoners in de zorgwoningen en in de regio. In Emmaus vinden veel ontmoetingen plaats. Emmaus herbergt een gezellig restaurant, waar bewoners en inwoners van Zoeterwoude graag aan tafel schuiven.

foto proeverij Wijdezorg.jpg (1)

Proeven en beoordelen

Onder leiding van culinair adviseur Jan-Willem Jagt is er dinsdag 29 september een proeverij geweest in Emmaus voor ongeveer zeventig mensen. De bewoners hebben heerlijk van alles geproefd onder het genot van een glaasjes wijn of ander drankje. Ze hebben ieder gerecht beoordeeld. Ook de medewerkers hebben meegedaan. Vooral de fusilli, Coq au vin en het Provenaalse stoofpotje vielen in de smaak.

Toegevoegde waarde

WIJdezorg ziet vanaf het begin van de implementatie de toegevoegde waarde van de concepten van Verscentrum Nederland. Op de locaties wordt gebruik gemaakt van het concept Zorgboodschap en in de wijk is vanaf 1 mei 2015 op de eerste locaties gestart met het concept Thuisboodschap. De bewoners die in de wijk wonen en ook langer thuis blijven wonen, kunnen gebruik maken van de faciliteiten van WIJdezorg. Zo ook van de boodschappen en koelverse maaltijden. Kortom, een toekomstbestendige oplossing om de bewoners in de wijk te verbinden aan de zorgorganisatie.