Vrijwilligersavond in Jacobus 15 november 2012

Donderdag 15 november vond de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats in Jacobus. Een gezellige avond voor al onze vrijwilligers om te laten blijken hoe waardevol vrijwilligers zijn voor Jacobus. Ruim 100 vrijwilligers waren die avond aanwezig. Het thema was Ierland. De zaal was in Ierse stijl omgetoverd.

Bij binnenkomst speelde de band Blue Monday. Een band, die traditionele Ierse muziek ten gehore brengt. De sfeer zat er als snel goed in. De band speelde bij iedere tafel en de vrijwilligers zongen en dansten spontaan mee. Ook het eten was Iers Op het menu stond Irish stew en authentieke Ierse pie.

Er waren 7 jubilarissen, die al 12 _ jaar vrijwilliger zijn in Jacobus. Koffie schenken bij activiteiten, achter de receptie in de avonden en weekenden, helpen bij creatieve middagen, helpen bij sjoelen. Zo heeft iedere vrijwilliger haar ‘eigen taak’. Ze werden in het zonnetje gezet met een pen met inscriptie en een boeket bloemen. Na een uitgebreid dessert buffet ging iedereen tevreden naar huis.

dsc 0094dsc 0178dsc 0207